MBR Continueline Three in one Cleanser - Uniseks emulzija za čišćenje lica

MBR Continueline Three in One Cleanser - Uniseks emulzija za čišćenje lica

MBR Foam Cleanser - Uniseks pjena za umivanje lica

MBR Foam Cleanser - Uniseks pjena za umivanje lica

MBR Enzyme Cleansing Booster - Uniseks pjena za umivanje lica

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 219,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MBR61804
Izuzetno nježno sredstvo za piling na bazi enzima, sa efektom čišćenja, za lice. Efikasno rastvara naslage orožnjavanja, sebuma i lipida Aktivira regeneraciju kože Podržava ćelijski metabolizam i promoviše procese detoksikacije Optimizuje sposobnost apsorpcije kože za sljedeće proizvode Za matiran i gladak ten Koristite svakodnevno, ujutru i uveče. Stavite prah na dlan, emulgirajte sa malo mlake vode do pahuljasto-nježne pjene, nanesite na vlažnu kožu i umasirajte kružnim pokretima. Isperite mlakom vodom nakon približno 2 minuta. Zatim nanesite preporučene preparate sa aktivnim sastojcima i proizvode za završnu njegu i nježno umasirajte u kožu. Takođe je pogodan za uklanjanje šminke sa očiju.
Specifikacija
Brend MBR
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
MBR je sredstvo za njegu kože napravljeno u Njemačkoj MBR se od 2000. godine nalazi sa sjedištem izvan državno priznatog terapeutskog banjskog grada Bad Šleme. Sa svojom istorijom bogatom tradicijom, država Saksonija savršeno razumije kako da „kombinuje prošlost sa budućnošću“. Kozmetika iz MBR-a povezuje se kako sa inovacijama, tako i sa tradicijom, efektivnošću i tolerancijom, funkcionalnošću, pouzdanošću i dugotrajnim efektima. MBR je jedinstven, suštinski, dugoročan i individualan. Globalni aktivni princip svih MBR proizvoda proizvodi mnoštvo epidermalnih, dermalnih i kozmetičkih efekata, koji samo zajedno čine savršenstvo ovog izuzetnog brenda. Deo MBR-ove filozofije jeste da se samo koriste najbolji sastojci u najvećoj mogućoj koncentraciji, istovremeno osiguravajući optimalnu kompatibilnost kože uz striktno poštovanje ovih smjernica.
MBR ENZYME CLEANSING BOOSTER 80ml - Woman CLEANSER Booster za čišćenje lica za žene 80ml Proizvođač: MBR Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.