Editions de Parfums Frederic Malle Promise - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
FM58581
O parfemu: Na Bliskom istoku, obećanje dato između dvoje ljudi prati najstroži kodeks časti. Frédéric Malle slavi ovaj princip svojim obećanjem, čije kucajuće srce se sastoji od dvije dragocjene sorte ruže: esencija ruže iz Bugarske i apsolut ruže iz Turske se podižu jabukom, ružičastim biberom i karanfilićem i vezuju se za senzualnu bazu pačulija, cipriola i labdanuma; saglasje kao neraskidivo i nevidljivo, kao zavjet. O parfimeru: Dominique Ropion se obučavao je u legendarnoj laboratoriji Roure Bertrand Dupont prije nego što je otišao raditi sa Jean-Louis Sieuzac-om, jednim od velikih svjetskih tehničara parfimerije. Danas je zvjezdani parfimer na IFF-u. Ono što Ropionov rad čini posebnim je mješavina preciznosti i slobode, te njegova težnja da stvori nove, harmonične akorde uparujući sastojke, koji su polarne suprotnosti. Avanturist koji se prepušta instinktu, Dominique Ropion je također izuzetno rigorozan u završnim fazama formulacije svakog od svojih mirisa.
Specifikacija
Brend Editions de Parfums Frederic Malle
Pol Unisex
Baza (base note) Ambroxan, Cipriol, Labdanum
Srce (middle note) Ulje bugarske ruže, Eterično ulje karanfilića
Glava (top note) Jabuka, Roze biber
Tip mirisa cvetni, vocni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Les Editions de Parfums Frédéric Malle je nastao 2000. godine kao proizvod Frédéric Malle-ove odlučnosti da se bori za parfimeriju i vrati joj stari sjaj. Vodeći najveće svjetske parfimere do samog vrhunca njihove umjetnosti, on im daje potpunu slobodu stvaranja, opskrbljujući ih izuzetnim sirovinama i ne namećući vremenska ili budžetska ograničenja niti marketinška ograničenja. Rođen u svijetu parfema, sa više od trideset godina iskustva, Frédéric Malle je danas najveći stručnjak za parfimeriju. Nekonvencionalan i esteta koji se ne može klasifikovati, on nudi umjetnicima priliku da se istaknu, potiče ih da razviju vlastiti idiom i slavi njihovu kreativnost. I tako se iz svake saradnje rađa remek-delo – parfem čiji je kreator dovoljno ponosan da ga potpiše svojim imenom, po prvi put.
FREDERIC MALLE PROMISE 50ml UNISEX edp Parfemska voda u spreju 50ml uniseks Proizvođac: Frederic Malle Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: April 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.