Gritti Pomelo Sorrento Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorija

Gritti Pomelo Sorrento Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorija

Gritti Costiera Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorija

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 90,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GR67031
Gritti Venetia predstavlja kolekciju I Turchesi Home Linija difuzera koji odražavaju boje obale. Amalfi govori o očaravajućem duhu juga Italije. Od amalfijskih limuna do bašta Sicilijanskog citrusnog voća, Luka Gritti nas poziva da otkrijemo pravu ljepotu Mediterana. Suština beskrajnog ljeta zatvorena u bojama mora. Izbor sobnih difuzera donosi prepoznatljivo raspoloženje iz kolekcije I Turchesi u vašem domu: Formati od 250 ml i 500 ml su savršeni za male prostorije i velike salone. Elegantni svileni štapići nježno raspršuju miris u okolini.
Specifikacija
Brend Gritti
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Svi Gritti mirisi su proizvedeni u Italiji u sopstvenom proizvodnom pogonu u Bolonji, Emilia-Romagna, gdje takođe sarađuju sa mnogim vrhunskim parfimerijskim brendovima iz cijelog svijeta. Gritti je jedan od rijetkih niche proizvođača mirisa u Italiji sa naprednim proizvodnim tehnologijama. Luca Gritti lično kontroliše sve proizvodne procese Gritti Venetia. Od suštinskog značaja za brend jeste da podrži lokalne zanatlije: naručujemo unikatne ručno rađene poklopce i kutije od najboljih italijanskih stručnjaka za luksuzno pakovanje. Takodje Gritti sarađuje sa nekim proizvođačima sirovina sa juga Italije, poznatim po svojim odličnim citrusnim uljima.
GRITTI Costiera Reed Diffuser 250ml - Room Refresher Osveživač prostorija 250ml Proizvođac: Gritti Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta sa ocima isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.