Editions de Parfums Frederic Malle Saint Des Saints - Svijeća

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 80,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
FM58625
Mistični, senzualni, topli i obavijajući miris, Saint des Saints je komponovao Carlos Benaïm od tamjana, mirisnog drveta, sandalovine i pačulija zahvaljujući headspace tehnici. Miris inspirisan indijskim hramovima, mirom svetilišta i mirisima darova. Naši jedinstveni recepti za svijeće se sastoje od biljnog i lojnog voska. Tegla ima minimalističku dihotomiju boja, bela spolja i crvena iznutra, od mat porculana. Ove svijeće su 100% ručno rađene. Informacije o proizvodu: Vrijeme gorenja 50 sati. Nemojte gorjeti duže od dva sata ili bez nadzora. Ostavite da se stvrdne prije ponovnog paljenja. Ako se pojavi crni dim, odrežite fitilj. Trebao bi biti čist i ne duži od 1/4” (6 mm). Nemojte gorjeti do dna, ili na ili blizu bilo čega što se može zapaliti. Čuvati van domašaja djece i kućnih ljubimaca.
Specifikacija
Brend Editions de Parfums Frederic Malle
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Les Editions de Parfums Frédéric Malle je nastao 2000. godine kao proizvod Frédéric Malle-ove odlučnosti da se bori za parfimeriju i vrati joj stari sjaj. Vodeći najveće svjetske parfimere do samog vrhunca njihove umjetnosti, on im daje potpunu slobodu stvaranja, opskrbljujući ih izuzetnim sirovinama i ne namećući vremenska ili budžetska ograničenja niti marketinška ograničenja. Rođen u svijetu parfema, sa više od trideset godina iskustva, Frédéric Malle je danas najveći stručnjak za parfimeriju. Nekonvencionalan i esteta koji se ne može klasifikovati, on nudi umjetnicima priliku da se istaknu, potiče ih da razviju vlastiti idiom i slavi njihovu kreativnost. I tako se iz svake saradnje rađa remek-delo – parfem čiji je kreator dovoljno ponosan da ga potpiše svojim imenom, po prvi put.
FREDERIC MALLE SAINT DES SAINTS 220ml CANDLE Parfimisana sveća 220ml Proizvođac: Frederic Malle Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.