Etro Galatea svijeća - Uniseks svijeća

Etro Galatea svijeća - Uniseks svijeća

Etro Afrodite svijeća - Uniseks svijeća

Etro Afrodite svijeća - Uniseks svijeća

Etro Eos svijeća - Uniseks svijeća

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 90,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
E61834
Mirisne svijeće imaju efekat jačanja čula kada se njen plamen upali: oči se pune bojom, nos percipira miris, a um postaje opušten kako se stvara spritualni prostor. Ne ostavljajte svijeću bez nadzora ili na protoku vazduha. Odrežite fitilj kada je ugašena ako plamen postane previsok. Eos: karakteriše ga nepogrešivo svjež i blistav miris grejpa.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ga je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvjek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podsjeća da je baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, parfemi još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači u Etrovoj knjizi, jer podstiče naš pogled da pričamo o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO EOS Unisex Candle Parfimisana sveća unisex Proizvođač: Etro Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Januar 2022. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži