Etro Eos svijeća - Uniseks svijeća

Etro Eos svijeća - Uniseks svijeća

Etro Musk - Unisex parfemska svijeća

Etro Musk - Unisex parfemska svijeća

Etro Afrodite svijeća - Uniseks svijeća

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 90,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
E61830
Mirisne svijeće imaju efekat jačanja čula kada se njen plamen upali: oči se pune bojom, nos percipira miris, a um postaje opušten kako se stvara spritualni prostor. Ne ostavljajte svijeću bez nadzora ili na protoku vazduha. Odrežite fitilj kada je ugašena ako plamen postane previsok. Afrodite: simbol elegancije, koju karakteriše jasmin, otkriva cvjetno srce sviježih nota.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ga je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvjek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podsjeća da je baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, parfemi još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači u Etrovoj knjizi, jer podstiče naš pogled da pričamo o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO AFRODITE Unisex Candle Parfimisana sveća unisex Proizvođač: Etro Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Januar 2022. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži