Tiziana Terenzi Andromeda Gold Glass With Decration, Wooden Wick, Metal Lid - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi Andromeda Gold Glass With Decration, Wooden Wick, Metal Lid - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi KIRKE WHITE GLASS WITH LOGO, WOOD WICK LID - Uniseks svijeća

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 105,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT27190
Ovo je čarobni i senzualni miris, poput boginje koja ga je inspirisala. Karakteriše ga bujni buket slatkog voća, uključujući marakuju, breskve i kruške, veštom alhemijom pomešane sa malinama i crnim ribizlama.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT KIRKE WHITE GLASS CANDLE 170GR Parfimisana sveća sa 1 drvenim fitiljem 170g Proizvođač: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica, Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.