Costume National  Scent Intense Red Edition - Muška parfemska voda

Costume National Scent Intense Red Edition - Muška parfemska voda

Costume National Free D`Homme - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 79,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CNA68201
Antikonformista, slobodan, urban „Buntovnici i antikonformisti su često pioniri i kreatori promjena“ Indira Gandhi Glamurozan i čvrst u isto vrijeme, CoSTUME NATIONAL muškarac je čovjek jake i divlje energije sa pozitivnim stavom prema novim izazovima. Novi kauboj, moderan i urban, sportski i ležeran, iznova osmišljava svoj stil minimiziranjem formalnosti, bez straha i nesigurnosti. Free d’Homme pripada porodici amber orijentalnih, kompoziciju čine limun i meksička limeta, cvijet šafrana, šipre note, cist i tamjan. Kreator mirisa je JULIEN RASQUINET poznat između ostalog i po svojim kreacijama za brend Amouage.
Specifikacija
Brend Costume National
Pol Muški
Baza (base note) Tamjan
Srce (middle note) Cipriol, Šafran
Glava (top note) Limun, Limeta
Tip mirisa amber, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kompaniju je osnovao 1986 godine u Milanu Ennio Capasa. Brend je minimalan, šik i rock'n'roll. Stil Costume Nacional obilježava nepogrješivo tanak i seksi silueta, što je rezultat sposobnosti spajanja luksuznog zanata sa metropolskim, kreativnim i avangardnim stavom.
Costume National Free D`Homme 100ml Eau de Parfum Man Fragrance Parfemska voda 100ml za muskarce Proizvođac: Costume National Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Januar 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.