Costume National  Scent Intense - Muška parfemska voda

Costume National Scent Intense - Muška parfemska voda

Costume National Free D`Homme - Muška parfemska voda

Costume National Free D`Homme - Muška parfemska voda

Costume National Scent Intense Red Edition - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
CNA45711
Ovaj magnetni i senzualni parfum otvara se elegantnim gornjim notama hibiskusa i jasmina; njegovo punk-rock srce otkriva se kroz duboku suštinu ćilibara i šume. Ova neverovatno intenzivna toplina oslobađa misterioznu energiju kojoj se nije moguće odupreti. Neočekivano, nepogrešivo, zarazno. Scent Intense je neupitna izjava o individualnosti i zavodljivosti.
Specifikacija
Brend Costume National
Pol Muški
Baza (base note) Amber, Kašmir, Pačuli
Srce (middle note) Jasmin drvo, Ruža
Glava (top note) Ribizla crna, Crna ribizla, Grejp, Malina
Tip mirisa cvetni, zacinski
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kompaniju je osnovao 1986 godine u Milanu Ennio Capasa. Brend je minimalan, šik i rock'n'roll. Stil Costume Nacional obilježava nepogrješivo tanak i seksi silueta, što je rezultat sposobnosti spajanja luksuznog zanata sa metropolskim, kreativnim i avangardnim stavom.
CN COSTUME SCENT INTENSE RED EDITION 100ML EDP Parfemska voda 100ml za muskarce Proizvođac: Costume National Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tosin Bunar 54, Beograd Uvoz: April 2019. Godina proizvodnje 2018. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote.Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.