Creed Aventus  Cologne - Muška parfemska voda

Creed Aventus Cologne - Muška parfemska voda

Creed Viking - Muška parfemska voda

Creed Viking - Muška parfemska voda

Creed Tabarome - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 240,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR35790

Tabarome je miris za muškarce koji teže da budu lideri. Inspirisan Britanskim nasljedjem finih brendija i cigara, ovaj miris je bezvremenski klasik. Topli djumbir i sandalovina se mijesaju sa kožom, što rezultira elegantnim i muškim mirisom. Ova parfemska voda miješa tople i drvene note da bi se stvorio sofisticirani i zavodljivi miris za muškarce. Tabarome je drvenast miris začinjen notama duvana, što ga čini jedinstvenim.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Muški
Baza (base note) Mošus, Čaj, Duvan
Srce (middle note) Bergamot, Djumbir, Limun, Mandarina
Glava (top note) Bergamot, Djumbir, Limun, Mandarina
Tip mirisa drvenasti, duvanski
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kompaniju Creed osnovao je James Henry Creed 1760. godine James Henry Creed i porodica od tada upravlja njom. Istorija Creeda zaista je jedinstvena. Više od 250 godina brend stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale kupce izvrsnog ukusa. Tokom godina parfemska je kuća dizajnirala mirise za mnoge poznate ljude, uključujući kraljicu Viktoriju, cara Franza Josefa, Winstona Churchilla i JFK-a. Danas je Creed najpoznatiji po svojim klasičnim muškim mirisima koje koriste slavne osobe poput Roberta De Niro ili Sylvester Stallone. Creed je stvorio ostavštinu nenadmašnih mirisa koje njeguju poznavaoci parfema i svi obožavaoci kvaliteta, stila i elana. Kroz vjekove, porodica Creed proizvela je više od 200 parfema, što sve svjedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji se prenosi zajedno s naslijeđenim oštrim nosom, od oca do sina kroz sedam generacija.

CR TABAROME MILLESIME 100ml EDP

Toaletna voda u spreju 100ml za muškarce

Proizvođač: Creed

Porijeklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica

Uvoz: Jun 2021.

Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja

Sastav: Označen na ambalaži

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži