Creed Tabarome - Muška parfemska voda

Creed Tabarome - Muška parfemska voda

Creed Royal Oudl - Uniseks parfemska voda

Creed Royal Oud - Uniseks parfemska voda

Creed Viking - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 295,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR35720
Creed Viking je drvenasti aromatični miris namenjen svima koji rado pronalaze nove mogućnosti i čeznu za neponovljivim trenucima punih uzbudjenja. Viking slavi snažnog, neustrašivog i modernog muškarca. Ovaj smeli muški miris kombinuje sveže citrusne note Kalabrijskog bergamota i Sicilijanskog limuna sa ružicastim biberom i Bugarskom ružom. Drvene osnovne note Indijske sandalovine i vetivera sa Haitija upotpunjuju ovo muško remek-delo. Inspirisan neverovatno izradjenim dugačkim brodovima iz vikinškog doba. Simbol plovidbe i upornosti, dugački brodovi pažljivo su osmišljeni za iskusne pomorce koji su odlučno hitali u pobede.
Specifikacija
Brend Creed
Pol Muški
Baza (base note) Absolut lavandina, Pačuli, Sandalovina, Vetiver
Srce (middle note) Bugarska ruža, Zrno bibera
Glava (top note) Kalabrijski bergamot, Roze biber zrno, Sicilijanski limun
Tip mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kompaniju Creed osnovao je James Henry Creed 1760. godine James Henry Creed i porodica od tada upravlja njom. Istorija Creeda zaista je jedinstvena. Više od 250 godina brend stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale kupce izvrsnog ukusa. Tokom godina parfemska je kuća dizajnirala mirise za mnoge poznate ljude, uključujući kraljicu Viktoriju, cara Franza Josefa, Winstona Churchilla i JFK-a. Danas je Creed najpoznatiji po svojim klasičnim muškim mirisima koje koriste slavne osobe poput Roberta De Niro ili Sylvester Stallone. Creed je stvorio ostavštinu nenadmašnih mirisa koje njeguju poznavaoci parfema i svi obožavaoci kvaliteta, stila i elana. Kroz vjekove, porodica Creed proizvela je više od 200 parfema, što sve svjedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji se prenosi zajedno s naslijeđenim oštrim nosom, od oca do sina kroz sedam generacija.
CR VIKING EDP 100ml Parfemska voda u spreju 100ml za muškarce Proizvođac: Creed Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži