Houbigant Fougere Royale-  Muška parfemska voda

Houbigant Fougere Royale- Muška parfemska voda

Houbigant Figuier Noir - Muška parfemska voda

Houbigant Figuier Noir - Muška parfemska voda

Houbigant Duc de Vervins - Muška toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 115,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
H10465
Nije miris za svakoga. Stvorena je za čovjeka sa urođenim stilom. Duc de Vervins jednako je važan, uglađen i ostvaren kao i plemenita individua koji ga nosi. Sastavljen od savršeno pomešanih esencija velike profinjenosti, ukusa i elegancije, stvara sigurnu prisutnost koja odaje počast aristokratima i plemićima koji su naše mirise nosili još od osamnaestog stoljeća. Samopouzdani, samouvereni, nesputani miris privlači, zaintrigira i očarava svojim promenljivim, hladnim, osvježavajućim glavnim notama bergamota i limuna. Topli, dinamični začini nadolaze sa lavandom, ruzmarinom, kuminom, muškatnim oraščićem i geranijumom. Istaknute note pačulija i hrastove mahovine podupiru pliš, baršun, istocnoindijski svila-drvo i mošus.
Specifikacija
Brend Houbigant
Pol Muški
Baza (base note) Mošus, Hrastova mahovina, Pačuli
Srce (middle note) Kumin, Geranijum, Cvet lavande, Muškatni oraščić
Glava (top note) Bergamot, Limun
Tip mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Sve je počelo sa samo jednom korpom cvijeća. Jednog dana u Parizu 1775. godine, mladić, Jean-Francois Houbigant, objesio je rukom oslikani znak korpe cvijeća iznad svoje male prodavnice u rue du Faubourg Saint-Honore. Od samog početka njegovi su mirisi našli naklonost plemistva i kraljevske porodice. Kada je 1793. godine Marie-Antoinette pogubljena giljotinom, nosila je 3 bočice sa parfemom Houbigant u svom korzou da joj da snagu. U proljeće 1815. Napoleon je bio tri mjeseca u Parizu, podigao vojsku i ipak pronašao vrijeme za kupovinu u Houbigantu. Dvije stotine godina kasnije, 1973. Micheal Perris upoznaje poslijednjeg potomka porodice Houbigant i započinje svoje angažovanje sa kućom Houbigant. Godinama kasnije, porodica Perris postala je vlasnica kuće Houbigant i dobija čast da pokuša da obnovi ovaj istorijski brend.
HOU DUC DE VERVINS EDT 120ml Toaletna voda u spreju 120ml za muskarce Proizvođac: Houbigant Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica, Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.