KAJAL Sawlaj - Muška parfemska voda

KAJAL Sawlaj - Muška parfemska voda

KAJAL Kajal Homme II - Muška parfemska voda

KAJAL Kajal Homme II - Muška parfemska voda

KAJAL Alujain - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
KAJ54446
Alujain kuće Kajal je orijentalno drvenasti miris za muškarce, lansiran 2017. godine. Nos koji stoji iza ovog mirisa je Kristijan Karbonel. Stvoren za radosnu i veselu osobu, ovaj miris prestavlja pravi praznik ambre. Alujain spaja tradicionalan i moderan miris u jedno. Kreiran tako da može da se nosi ili samostalno ili pomešan u sloju uz neki drugi parfem, ovaj miris donosi praznično raspoloženje svakome ko ga nosi.
Specifikacija
Brend KAJAL
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Mošus, Drvene note, Slatke note
Srce (middle note) Iris, Geranijum
Glava (top note) Ruža
Tip mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kajal Perfumes Paris je parfemska kuća koja je nastala iz ljubavi prema luksuznim mirisima i parfemima. Kompanija je registrovana u Parizu u Francuskoj, dok su kancelarije za marketing i razvoj proizvoda smještene u Torontu u Kanadi. Sektori prodaje i logistike posluju iz Dubaija, UAE. Brend svoju inspiraciju crpi iz svijeta ljepote - kajal u indijskoj kulturi predstavlja prirodni proizvod za uljepšavanje očiju. Kajal je takođe inspirisan i značenjem arapske reči khajal: skromnost, poniznost i ljubaznost u ophođenju sa ljudima koji nas okružuju.
KAJAL Alujain 100ml EDP Parfemska voda 100ml za uniseks Proizvođač: Kajal Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.