KAJAL Kajal Homme II - Muška parfemska voda

KAJAL Kajal Homme II - Muška parfemska voda

KAJAL Kajal Homme - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KAJ54442
Kajal Homme kuće Kajal je orijentalno drvenasti miris za muškarce. Kajal Homme lansiran je 2015. godine. Kreiran je od strane Kristijana Karbonela i Rosenda Matjea. Šarmantan, iskren i harizmatičan Kajal Homme je prvi parfem kuće Kajal za muškarce. Miris je bogat, graciozan, uglađen i seksi.
Specifikacija
Brend KAJAL
Pol Muški
Baza (base note) Mošus, Agar, Sandalovina, Tonka zrno, Vanila
Srce (middle note) Kardamom, Kašmir, Gajak drvo, Pomorandžin cvet
Glava (top note) Ribizla, Mandarina, Rubin crveni grejpfrut
Tip mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kajal Perfumes Paris je parfemska kuća koja je nastala iz ljubavi prema luksuznim mirisima i parfemima. Kompanija je registrovana u Parizu u Francuskoj, dok su kancelarije za marketing i razvoj proizvoda smještene u Torontu u Kanadi. Sektori prodaje i logistike posluju iz Dubaija, UAE. Brend svoju inspiraciju crpi iz svijeta ljepote - kajal u indijskoj kulturi predstavlja prirodni proizvod za uljepšavanje očiju. Kajal je takođe inspirisan i značenjem arapske reči khajal: skromnost, poniznost i ljubaznost u ophođenju sa ljudima koji nas okružuju.
KAJAL KAJAL HOMME 100ml EDP Parfemska voda 100ml za muškarce Proizvođač: Kajal Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.