KAJAL Fiddah - Muška parfemska voda

KAJAL Fiddah - Muška parfemska voda

KAJAL Warek - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
KAJ54454
Warek kuće Kajal je orijentalno drvenasti miris za muškarce, predstavljen 2017. godine. Parfem je kreirao Kristijan Karbonel. Stvoren za jedinstvenog i privlačnog gospodina Warek nameće hipnotišuću i zavodljivu privlačnost. Ovaj miris očaraće i onog ko ga nosi, a i svakoga ko ovaj miris oseti na drugome.
Specifikacija
Brend KAJAL
Pol Muški
Baza (base note) Koža, Agar, Vanila
Srce (middle note) Amber, Gajak drvo, Pačuli, Ruža
Glava (top note) Tamjan, Šafran
Tip mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kajal Perfumes Paris je parfemska kuća koja je nastala iz ljubavi prema luksuznim mirisima i parfemima. Kompanija je registrovana u Parizu u Francuskoj, dok su kancelarije za marketing i razvoj proizvoda smještene u Torontu u Kanadi. Sektori prodaje i logistike posluju iz Dubaija, UAE. Brend svoju inspiraciju crpi iz svijeta ljepote - kajal u indijskoj kulturi predstavlja prirodni proizvod za uljepšavanje očiju. Kajal je takođe inspirisan i značenjem arapske reči khajal: skromnost, poniznost i ljubaznost u ophođenju sa ljudima koji nas okružuju.
KAJAL Warek 100ml EDP Parfemska voda 100ml za uniseks Proizvođač: Kajal Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.