DR Barbara Sturm Super Anti Aging Face - Ženska krema za lice

DR Barbara Sturm Super Anti Aging Face - Ženska krema za lice

DR Barbara Sturm Brightening Face Cream - Ženska krema za lice

DR Barbara Sturm Brightening Face Cream - Ženska krema za lice

DR Barbara Sturm Brightening Face Lotion - Ženski losion za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 160,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
DBS57583
Brightening Face Lotion (Losion za osvetljavanje lica) Brightening Collection Losion za lice za sve tipove kože BRIGHTENING FACE LOTION je 24-časovna hidratantna krema koja pomaže da se ujednači ton kože i da se postepeno minimiziraju vidljivi znaci pigmentacije. Poseban ekstrakt klica biljke krešone pomaže da se koža posvetli i umanji izgled tamnih i žućkastih fleka. Takođe, hijaluronska kiselina obezbeđuje intenzivnu vlagu, a ekstrakt ginsenga i vitamin E pomažu u zaštiti kože od slobodnih radikala, stresora iz okoline. Svetlucave čestice daju tenu trenutni sjaj. Losion za osvetljavanje lica je lakša hidratantna formula. Ekstrakt klice baštenskog krešonea, ekstrakt korena ginsenga, izoflavoni soje, ekstrakt portulaka, pantenol, vitamin E, ulje semena limnante, silicijum dioksid, vitamin C, hijaluronska kiselina, glicerin, optički pigmenti (gvožđe oksid, titanijum oksid) Nanesite ujutru i uveče. Takođe, nežno utapkajte oko vrata i lica. Napomena: Ujutro koristite i kremu sa zaštitnim faktorom od sunca kako biste sprečili stvaranje tamnih fleka. Brightening Face Lotion (Losion za osvetljavanje lica) Brightening Collection Losion za lice za sve tipove kože BRIGHTENING FACE LOTION je 24-časovna hidratantna krema koja pomaže da se ujednači ton kože i da se postepeno minimiziraju vidljivi znaci pigmentacije. Poseban ekstrakt klica biljke krešone pomaže da se koža posvetli i umanji izgled tamnih i žućkastih fleka. Takođe, hijaluronska kiselina obezbeđuje intenzivnu vlagu, a ekstrakt ginsenga i vitamin E pomažu u zaštiti kože od slobodnih radikala, stresora iz okoline. Svetlucave čestice daju tenu trenutni sjaj. Losion za osvetljavanje lica je lakša hidratantna formula. Ekstrakt klice baštenskog krešonea, ekstrakt korena ginsenga, izoflavoni soje, ekstrakt portulaka, pantenol, vitamin E, ulje semena limnante, silicijum dioksid, vitamin C, hijaluronska kiselina, glicerin, optički pigmenti (gvožđe oksid, titanijum oksid) Nanesite ujutru i uveče. Takođe, nežno utapkajte oko vrata i lica. Napomena: Ujutro koristite i kremu sa zaštitnim faktorom od sunca kako biste sprečili stvaranje tamnih fleka.
Specifikacija
Brend DR Barbara Sturm
Pol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Dr. Barbara Sturm vjeruje da režimi njege lica treba da budu jednostavni, ali da daju maksimalne rezultate. Njen režim koristi nauku o sastojcima kako bi se fokusirao na osnovnu hidrataciju kože, zaštitu matriksa kože i funkciju barijere i smanjenje iritacije. Iskoristila je svoje dvije decenije kliničkog, medicinskog iskustva da stvori ovaj moćan, ali jednostavan režim njege kože koji eliminiše sve nepotrebne proizvode i supstance, fokusirajući se umesto toga na kvalitetne i esencijalne sastojke protiv starenja i hranljive sastojke.
DR BARBARA STURM BRIGHTENING FACE LOTION 50ml - W. LOTION Losion za lice 50ml za žene Proizvođač: Dr.Barbara Sturm Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Maj 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.