MBR Gentle Moisturizing Gel - Uniseks gel krema za lice

MBR Gentle Moisturizing Gel - Uniseks gel krema za lice

MBR Cream Special Airless - Uniseks krema za lice

MBR Cream Special Airless - Uniseks krema za lice

MBR Cytoline Cream 100 - Uniseks krema za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 360,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MBR62256
Veoma efikasna krema za lice koja aktivno podstiče regenerativnu reprodukciju ćelija i regulaciju vlage. Promoviše prirodni rast ćelija Vezuje slobodne radikale Pruža trajnu hidrataciju i štiti od gubitka vlage Poboljšava otpornost kože Povećava čvrstoću i elastičnost kože Čini kožu vidljivo mlađom Nanesite obilno svakodnevno, ujutru i uveče, nakon čišćenja, otvaranja i tretiranja kože kao završnu njegu, i nježno umasirajte.
Specifikacija
Brend MBR
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
MBR je sredstvo za njegu kože napravljeno u Njemačkoj MBR se od 2000. godine nalazi sa sjedištem izvan državno priznatog terapeutskog banjskog grada Bad Šleme. Sa svojom istorijom bogatom tradicijom, država Saksonija savršeno razumije kako da „kombinuje prošlost sa budućnošću“. Kozmetika iz MBR-a povezuje se kako sa inovacijama, tako i sa tradicijom, efektivnošću i tolerancijom, funkcionalnošću, pouzdanošću i dugotrajnim efektima. MBR je jedinstven, suštinski, dugoročan i individualan. Globalni aktivni princip svih MBR proizvoda proizvodi mnoštvo epidermalnih, dermalnih i kozmetičkih efekata, koji samo zajedno čine savršenstvo ovog izuzetnog brenda. Deo MBR-ove filozofije jeste da se samo koriste najbolji sastojci u najvećoj mogućoj koncentraciji, istovremeno osiguravajući optimalnu kompatibilnost kože uz striktno poštovanje ovih smjernica.
MBR CYTOLINE CREAM 100 50ml - Woman CREAM Krema za lice za žene 50ml Proizvođač: MBR Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Septembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.