Swiss Perfection Cellular Perfect Lift Eye Cream - Ženska krema za oči

Swiss Perfection Cellular Perfect Lift Eye Cream - Ženska krema za oči

Swiss Perfection Cellular Nourishing Eye Cream - Ženska krema za oči

Swiss Perfection Cellular Nourishing Eye Cream - Ženska krema za oči

Swiss Perfection Cellular Men Eye Repair Cream - Muška krema za oči

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 185,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SP52897
Učvršćuje, hidrira i briše sve znakove umora oko očiju. Remodelira i učvršćuje područje oko očiju. Svi znaci umora su izbrisani. Pravo povećanje energije oko očiju. Ujutro i uveče vrhovima prstiju nanesite na područje oko očiju. Učvršćuje, hidrira i briše sve znakove umora oko očiju. Remodelira i učvršćuje područje oko očiju. Svi znaci umora su izbrisani. Pravo povećanje energije oko očiju. Ujutro i uveče vrhovima prstiju nanesite na područje oko očiju.
Specifikacija
Brend Swiss Perfection
Pol Muški
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Uz jedinstveno naslijeđe u tehnologiji ćelijske ekstrakcije, Swiss Perfection je na čelu vrhunske njege kože, proizvodeći vrhunske formule koje nude jasne i vidljive rezultate. Kao prvi brend koji je primenio tehnologiju ekstrakcije biljnih ćelija u kozmetici, Swiss Perfection, sa svojim prepoznatljivim Cellular Active IRISA® kompleksom, uživa reputaciju bez premca za performanse i prestiž. Vjerni svojoj vjeri u težnji za SwissEssence i Excellence, proizvodi brenda su formulisani, proizvedeni i pakirani od početka do kraja u Švicarskoj, s najboljim aktivnim sastojcima i u skladu s najvišim standardima kvalita. Konačno, primjenom ćelijske tehnologije u svojoj njezi kože, kompanija nastavlja naslijeđe pionirske švicarske porodice, čiji je cilj bio pružiti najnaprednija rješenja u njezi kože protiv starenja.
SWISS PERFECTION CELLULAR MEN EYE REPAIR 15ml eye cream Celularna krema za predeo oko očiju 15ml za muškarce Proizvođač: Swiss Perfection Poreklo: Švajcarska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 24 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.