Swiss Perfection RS 28 Cellular Eye Contour Solution - Ženska maska za oči

Swiss Perfection RS 28 Cellular Eye Contour Solution - Ženska maska za oči

Swiss Perfection Cellular Perfect Lift Eye Cream - Ženska krema za oči

Swiss Perfection Cellular Perfect Lift Eye Cream - Ženska krema za oči

Swiss Perfection RS 28 Cellular Rejuvenation - Ženski serum za oči

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 285,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SP52906
Ciljani moćni koncentrat za najbolji efekat protiv starenja. Intenzivna formula RS-28 Cellular Rejuvenation Eye Serum bori se protiv vidljivih znakova starenja kože, uključujući gubitak tonusa. Regenerira područje oko očiju i poboljšava strukturu kože. Djeluje i na glavne uzroke starenja kože tako što intenzivno hidratizira kožu, pruža vidljivo učvršćivanje i smanjuje sve vidljive znakove vremena. Poboljšava se zadržavanje vode u epidermu, dajući osjetljivom području oko očiju odgovarajući nivo vlage. Nanesite svako jutro i veče, polako utiskujući u područje oko očiju.
Specifikacija
Brend Swiss Perfection
Pol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Uz jedinstveno naslijeđe u tehnologiji ćelijske ekstrakcije, Swiss Perfection je na čelu vrhunske njege kože, proizvodeći vrhunske formule koje nude jasne i vidljive rezultate. Kao prvi brend koji je primenio tehnologiju ekstrakcije biljnih ćelija u kozmetici, Swiss Perfection, sa svojim prepoznatljivim Cellular Active IRISA® kompleksom, uživa reputaciju bez premca za performanse i prestiž. Vjerni svojoj vjeri u težnji za SwissEssence i Excellence, proizvodi brenda su formulisani, proizvedeni i pakirani od početka do kraja u Švicarskoj, s najboljim aktivnim sastojcima i u skladu s najvišim standardima kvalita. Konačno, primjenom ćelijske tehnologije u svojoj njezi kože, kompanija nastavlja naslijeđe pionirske švicarske porodice, čiji je cilj bio pružiti najnaprednija rješenja u njezi kože protiv starenja.
SWISS PERFECTION RS-28 Cellular Rejuvenation 15ml W.EYE SERUM Celularni serum za podmlađivanje predela oko očiju 15ml za žene Proizvođač: Swiss Perfection Poreklo: Švajcarska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.