DR Barbara Sturm Clarifying Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Clarifying Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Sun Drops SPF 50 - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Sun Drops SPF 50 - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Scalp Serum - Ženski serum za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 85,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
DBS57481
Scalp Serum 50ml Osnovna linija Scalp Serum za sve tipove kože Dr Barbara Sturm najavljuje lansiranje inovativnog novog proizvoda - SERUM SCALP-a, koji se bavi kompleksnim funkcijama i interakcijom kose i kože glave. Revitalizirajući SCALP SERUM koristi naprednu nauku o sastojcima kako bi se pozabavio efektima suvoće dok istovremeno poboljšava opšte zdravlje kože glave. Mešavina hijaluronske kiseline niske i visoke molekularne težine, zajedno sa svojstvima portulaka protiv iritacije, koju je lansirala kao vlasnički proizvod Dr. Sturm, natapaju kožu glave trajnom hidratacijom i smanjuje iritaciju, dok sastojak dobijen iz indijskog kino drveta pruža dodatni umirujući efekat. Kompleks ATP-a, algina i ekstrakta papaje takođe pomaže u obnavljanju ravnoteže vlažnosti kože glave. Pantenol daje dodatnu vlagu, smiruje izgled iritirane kože i deluje umirujuće. Redovna primena SCALP SERUM-a za kožu glave podržava zdravlje vlasišta i promociju prirodno lepe, blistave i zdrave kose. Hijaluronsk
Specifikacija
Brend DR Barbara Sturm
Pol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Dr. Barbara Sturm vjeruje da režimi njege lica treba da budu jednostavni, ali da daju maksimalne rezultate. Njen režim koristi nauku o sastojcima kako bi se fokusirao na osnovnu hidrataciju kože, zaštitu matriksa kože i funkciju barijere i smanjenje iritacije. Iskoristila je svoje dvije decenije kliničkog, medicinskog iskustva da stvori ovaj moćan, ali jednostavan režim njege kože koji eliminiše sve nepotrebne proizvode i supstance, fokusirajući se umesto toga na kvalitetne i esencijalne sastojke protiv starenja i hranljive sastojke.
DR BARBARA STURM SCALP SERUM 50ml - W.SERUM Serum za lice 50ml za žene Proizvođač: Dr.Barbara Sturm Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.