Swiss Perfection RS 28 Cellular Anti Dark Spot Serum - Ženski serum za lice

Swiss Perfection RS 28 Cellular Anti Dark Spot Serum - Ženski serum za lice

Swiss Perfection Cellular Perfect Lift Serum - Ženski serum za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 450,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SP52902
Ključni serum koji prkosi i bori se protiv starenja za najbolji lifting efekat. Cellular Perfect Lift Serum je formuliran s najvećom koncentracijom aktivnih sastojaka kako bi pružio intenzivan odgovor na opuštanje kože, gubitak čvrstoće i bore. Oponašajući fiziološki mehanizam proizvodnje kolagena, ovaj moćni serum zaglađuje izgled bora, istovremeno vraćajući čvrstoću, vlagu i trenutno redefinirani mikroreljef. Nanesite svako jutro i veče, polako utiskujući u kožu.
Specifikacija
Brend Swiss Perfection
Pol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Uz jedinstveno naslijeđe u tehnologiji ćelijske ekstrakcije, Swiss Perfection je na čelu vrhunske njege kože, proizvodeći vrhunske formule koje nude jasne i vidljive rezultate. Kao prvi brend koji je primenio tehnologiju ekstrakcije biljnih ćelija u kozmetici, Swiss Perfection, sa svojim prepoznatljivim Cellular Active IRISA® kompleksom, uživa reputaciju bez premca za performanse i prestiž. Vjerni svojoj vjeri u težnji za SwissEssence i Excellence, proizvodi brenda su formulisani, proizvedeni i pakirani od početka do kraja u Švicarskoj, s najboljim aktivnim sastojcima i u skladu s najvišim standardima kvalita. Konačno, primjenom ćelijske tehnologije u svojoj njezi kože, kompanija nastavlja naslijeđe pionirske švicarske porodice, čiji je cilj bio pružiti najnaprednija rješenja u njezi kože protiv starenja.
SWISS PERFECTION CELLULAR PERFECT LIFT 30ml W. SERUM Celularni serum 30ml za žene Proizvođač: Swiss Perfection Poreklo: Švajcarska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 24 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.