Grown Alchemist Skin Balancing Prescription Kit - Uniseks set za lice

Grown Alchemist Skin Balancing Prescription Kit - Uniseks set za lice

Grown Alchemist Save Face Kit - Uniseks set za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 50,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GA66397
Ovaj komplet sadrži našu višestruko nagrađivanu kremu za sunčanje i naš kultni omiljeni prajmer bez silicijuma, u punoj veličini. Vidno povećajte nivo hidratacije i udvostručite svoju dozu zaštite od agresora iz okoline i UV zraka uz pomoć Save Face kompleta koji sadrži lagani prajmer protiv zagađivanja bez silikona i ultra-prozirni prirodni hidratantni zaštitni faktor za sunčanje SPF 30 sa prirodnim cink oksidom.
Specifikacija
Brend GROWN ALCHEMIST
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kroz razumjevanje ćelijske obnove i metabolizma hranljivih materija, Grown Alchemist formuliše proizvode koji predstavljaju novu evoluciju u njezi kože. Naučno-inovativne formule su sposobne da utiču na način na koji tjelo popravlja i regeneriše kožu. Inovacija proizvoda Grown Alchemist-a je na čelu napretka koji se ostvaruje u oblastima kao što su medicina, ishrana, farmakologija, dermatologija, genetika i psihologija. Kroz holistički naučni pristup, identifikuju mehanizme koji regulišu proces starenja tijela i kože. Kao kozmetička kompanija budućnosti, Grown Alchemist posluje u nekoliko profesionalnih disciplina kako bi iskoristili prirodnu sposobnost tijela da uspori i u mnogim slučajevima poništi starenje tijela, a posebno kože.
GROWN ALCHEMIST GROWN ALCHEMIST SAVE FACE KIT SKIN CARE SET Komplet sadrži kremu za sunčanje i prajmer bez silicijuma Unisex Proizvođac: GROWN ALCHEMIST Poreklo: Australija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Bulevar Džordža Vašingtona br.65 Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.