Editions de Parfums Frederic Malle Musc Ravageur - Uniseks krema za tijelo

Editions de Parfums Frederic Malle Musc Ravageur - Uniseks krema za tijelo

Editions de Parfums Frederic Malle Portrait of a Lady - Uniseks krema za tijelo

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
FM58542
Portrait of a Lady krema za tijelo je bogata i svilenkasta krema koja se topi u koži. Njegova izuzetna i raskošna tekstura prati naše najdragocjenije parfeme i njeguje nečiju kožu. Luksuzno pakovanje omogućava izdašnu primjenu.
Specifikacija
Brend Editions de Parfums Frederic Malle
Pol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Les Editions de Parfums Frédéric Malle je nastao 2000. godine kao proizvod Frédéric Malle-ove odlučnosti da se bori za parfimeriju i vrati joj stari sjaj. Vodeći najveće svjetske parfimere do samog vrhunca njihove umjetnosti, on im daje potpunu slobodu stvaranja, opskrbljujući ih izuzetnim sirovinama i ne namećući vremenska ili budžetska ograničenja niti marketinška ograničenja. Rođen u svijetu parfema, sa više od trideset godina iskustva, Frédéric Malle je danas najveći stručnjak za parfimeriju. Nekonvencionalan i esteta koji se ne može klasifikovati, on nudi umjetnicima priliku da se istaknu, potiče ih da razviju vlastiti idiom i slavi njihovu kreativnost. I tako se iz svake saradnje rađa remek-delo – parfem čiji je kreator dovoljno ponosan da ga potpiše svojim imenom, po prvi put.
FREDERIC MALLE PORTRAIT OF A LADY 200ml Body Cream Parfimisana krema za telo 200ml Unisex Proizvođac: Frederic Malle Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Rok trajanja: 24 meseci od otvaranja. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.