Montale Vanille Absolu -  Uniseks krema za tijelo

Montale Vanille Absolu - Uniseks krema za tijelo

Montale Dark Purple - Ženska krema za tijelo

Montale Dark Purple - Ženska krema za tijelo

Montale Roses Musk - Ženska krema za tijelo

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO32016
Montale Roses Musk parfemska voda biće posebno sjajan za žene koje vole cvetne mirise sa senzualnom aromom mošusa. Međutim, takođe će skrenuti pažnju svake žene koja ceni pravi kvalitet i uživa u istraživanju sveta niche parfema.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON ROSES MUSK 150ml BC Parfimisana krema za telo 150ml za žene Proizvođač: Montale Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 24 meseci od otvaranja. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.