Bellefontaine Luxurious Neroli Blend Shower Gel - Muški gel za tuširanje

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 72,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
BEL61239
Luksuzni antistresni gel za tuširanje daje energiju koži i daje joj polet za cijeli dan. Njegova bogata tekstura je prožeta dragocjenim i rijetkim edelgenom i biljnim taurinom, poznatim po svojim efektima podsticanja, protiv umora i restrukturiranja. Šik mješavina nota nerolija budi čula i ispunjava energijom.
Specifikacija
Brend Bellefontaine
Pol Muški
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Peter Yip, tvorac kompleksa Edelgen®, osnovao je Bellefontaine 2006. godine u Henniez-u u Švajcarskoj. Bellefontaine je napravio izuzetan put od jedne lokalne švajcarske prodavnice do jednog od najekskluzivnijih svjetskih brendova ljepote. Peter Υip, veliki esteta iz važne porodice u Hong Kongu, odrastao je okružen umjetnošću. Od ranog djetinjstva, Peter Yip se upoznao sa ljepotom žena diveći se slikama svog oca, umjetnika, gospodina Ping-Sum Yipa. Njihov savršen sklad natjerao ga je da sanja o vječnoj mladosti. Kao rezultat toga, zainteresovao se za kozmetologiju. Peter Yip živi u Švajcarskoj više od četrdeset godina i za to vrijeme je stekao renome u svijetu kozmetike osnivanjem prestižnih švajcarskih brendova širom azijskog kontinenta. Strastveno zaintrigiran hiljadugodišnjim svojstvima tradicionalnih kineskih biljaka i fasciniran bogatstvom flore koja ga je okruživala u Švajcarskoj; vodio ga je holistički pojam: globalni, totalni pristup ljepoti i mladosti.
BELLEFONTAINE LUXURIOUS NEROLI BLEND SHOWER GEL 200ml - Man Luksuzni anti stres gel za tuširanje za muškarce Proizvođac: Bellefontaine Poreklo: Švajcarska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja: 12 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.