Escentric Molecules Escentric 01 - Uniseks kupka

Escentric Molecules Escentric 01 - Uniseks kupka

Escentric Molecules Escentric 03 - Uniseks kupka

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
EM17456
Gel za tuširanje Escentric Molecules Escentric 03 savršeno će dopuniti miris iz iste kolekcije. Pruža svežinu, a kožu cčni mekom i punom mirisa koji stimuliše čula i povećava samopouzdanje. Svako kupanje tako postaje neverovatan doživljaj.
Specifikacija
Brend Escentric Molecules
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Escentric Molecules je lansiranio parfimer Geza Schoen 2006. godine i od tada su postali apsolutni svetski fenomen. Njihov uspjeh leži u potpuno jedinstvenoj kompoziciji koja se cesto gradi na snazi jedinstvene komponente mirisa. Ključni sastojak ovih parfema je aromatski molekul "Iso E Super" koji ne postoji u prirodi - napravljen je u laboratoriji 1973. godine. Mirisi su predstavljeni u binarnim parovima, a svaki par istražuje jednu aromu - molekul na dva različita načina. Escentric Molecules su vrlo neobični i dugotrajni. Napravljeni su za ljude koji vole da pronađu ekstravagantne i originalne stvari.
ESC ESCENTRIC 03 SHOWER GEL 200ML Gel za tusiranje 200ml unisex Proizvođac: Escentric Molecules Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX D.O.O. SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jul 2018. Godina proizvodnje 2017. Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi