Juliette Has A Gun Not A - Uniseks gel za tuširanje

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 26,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
JHAG54308
Prepustite se ovom gelu za tuširanje delikatno pomiješanim sa Not a perfume čistim, čistim i jedinstvenim mirisom. Koža je mekana i suptilno namirisana. Nijedan gel za tuširanje neće ostaviti trag nakon tuširanja i poslužiti kao pojačivač parfema! Garantovano bez parabena i veštaPrepustite se ovom gelu za tuširanje delikatno pomiješanim sa Not a parfemskim čistim, čistim i jedinstvenim mirisom. Koža je mekana i suptilno namirisana. Nijedan gel za tuširanje neće ostaviti trag nakon tuširanja i poslužiti kao pojačivač parfema! Garantovano bez parabena i vještačkih boja.
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.

JHAG NOT A 250ml

SG Gel za tuširanje 250ml uniseks

Proizvođac: majiette Has A Gun

Porijeklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica

Uvoz: Septembar 2021.

Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja

Sastav: Oznacen na ambalazi

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.