Juliette Has A Gun Not A - Uniseks gel za tuširanje

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 25,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
JHAG54308
Prepustite se ovom gelu za tuširanje delikatno pomešanim sa Not a perfume čistim, čistim i jedinstvenim mirisom. Koža je mekana i suptilno namirisana. Nijedan gel za tuširanje neće ostaviti trag nakon tuširanja i poslužiti kao pojačivač parfema! Garantovano bez parabena i veštaPrepustite se ovom gelu za tuširanje delikatno pomešanim sa Not a parfemskim čistim, čistim i jedinstvenim mirisom. Koža je mekana i suptilno namirisana. Nijedan gel za tuširanje neće ostaviti trag nakon tuširanja i poslužiti kao pojačivač parfema! Garantovano bez parabena i veštačkih boja.
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG NOT A 250ml SG Gel za tuširanje 250ml uniseks Proizvođac: majiette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021.Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.