Grown Alchemist Hand Wash Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine - Uniseks tečni sapun za ruke

Grown Alchemist Hand Wash Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine - Uniseks tečni sapun za ruke

Grown Alchemist Hand Wash Sweet Orange, Cedarwood, Sage - Uniseks tečni sapun za ruke

Grown Alchemist Hand Wash Sweet Orange, Cedarwood, Sage - Uniseks tečni sapun za ruke

Grown Alchemist Hand Wash Tasmanian Pepper, Tangerine, Chamomile - Uniseks tečni sapun za ruke

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 31,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GA65880
Izuzetno umirujuće pranje ruku idealno za kompromitovanu ili lako iritiranu kožu zahvaljujući snažnoj mješavini fitoaktivnih sastojaka koji umiruju kožu kao što je tasmanski biber. Ovo sredstvo za pranje ruku sa delikatnim mirisom prožeto je botaničkim uljima koja hidriraju bez narušavanja PH ravnoteže kože, dok njeguju i štite kožu od nečistoća
Specifikacija
Brend GROWN ALCHEMIST
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kroz razumjevanje ćelijske obnove i metabolizma hranljivih materija, Grown Alchemist formuliše proizvode koji predstavljaju novu evoluciju u njezi kože. Naučno-inovativne formule su sposobne da utiču na način na koji tjelo popravlja i regeneriše kožu. Inovacija proizvoda Grown Alchemist-a je na čelu napretka koji se ostvaruje u oblastima kao što su medicina, ishrana, farmakologija, dermatologija, genetika i psihologija. Kroz holistički naučni pristup, identifikuju mehanizme koji regulišu proces starenja tijela i kože. Kao kozmetička kompanija budućnosti, Grown Alchemist posluje u nekoliko profesionalnih disciplina kako bi iskoristili prirodnu sposobnost tijela da uspori i u mnogim slučajevima poništi starenje tijela, a posebno kože.
GROWN ALCHEMIST HAND WASH LIQUID SOAP 500 ml Tečni sapun za pranje ruku 500 ml Unisex Proizvođac: GROWN ALCHEMIST Poreklo: Australija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Bulevar Džordža Vašingtona br.65 Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.