Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Skin minimalizam, inovativne formule, biosintetički aktivni sastojci, ekološki i etički pristup – Belodore stručnjaci otkrivaju najnovije beauty trendove

 

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekat, te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

 

Novi trendovi njege kože naglasak sve više stavljaju na zdravlje. U fokusu su, zahvaljujući pandemiji, proizvodi koji hlade, smiruju kožu nadraženu nošenjem maske, zagađenjem ili stresom.

Kombinacija naprednih sastojaka i inovativnih formula, koje gađaju specifične probleme s kožom, glavne su odlike legendarnog brenda vrhunske kozmetike Dr. Barbara Sturm. Wellness pristupom bez agresivnih tretmana i sastojaka kožu tretira kao vitalni organ, a rezultat je mladalački zdrav izgled. Glavni sastojak u preparatima je tušt, snažan antioksidans, koji mnogi još nazivaju „fontanom mladosti“ jer regeneriše kožu, ima protivupalna svojstva i odlična je zaštita od slobodnih radikala.

 

Kada je smanjenje upala u pitanju ne treba zaboraviti spomenuti i švajcarski Bellefontaine, čiji preparati sadrže runolist. Dok je britanski Elemis kombinacija aromaterapije i naučne predanosti rezultatima, koja nudi holistički wellness pristup.

Kao i u modi, ekologija i održivost su ključni elementi novih beauty trendova. Konzumenti žele prirodne sastojke laboratorijski dokazane efikasnosti, dok se istovremeno biotehnologija smatra ključem održivih formula. Laboratorijski se kreiraju biosintetički aktivni sastojci, koji su u prirodnom svijetu ugroženi, i tako se izbjegava iscrpljivanje prirodnih resursa bez smanjenja efikasnosti.

 

Prvi brend koji je primijenio tehnologiju za biljnu ćelijsku ekstrakciju u kozmetičke svrhe je Swiss Perfection. Sastojci koje koriste su derivirani iz korijena perunike, biljke poznate po antioksidativnim svojstvima. Preparati štite ćelije od prijevremenog starenja i oštećenja koje uzrokuju slobodni radikali, stimulišu ćelijski metabolizam i pojačavaju proizvodnju kolagena.

Korisnici beauty proizvoda sve više insistiraju i na njihovoj etičnosti. Jedan od vrhunskih niche brendova utemeljenih na nauci, koji ne koristi životinjske materijale, paraben ni mineralna ulja, a takođe se može naći u Belodore ponudi je Margy’s Monte Carlo. Ključan sastojak Margy’s kozmetike proizvodi se u švajcarskoj laboratoriji i najbolji je primjer biomimetičke formule. Cilja uzrok degradacije kože, štiti je i usporava starenje pa koža ostaje svježa, a lice zadržava volumen i tonus.

Belodore je najveći regionalni lanac niche parfimerija. Uz unikatne parfeme, nudi i kozmetiku za njegu lica vrhunskih brendova zatim luksuzne svijeće i mirise za enterijere. U ponudi 40-ak pažljivo odabranih brendova ističu se imena kao što su Dr. Barbara Sturm, Swiss Perfection, Bellefontaine, Elemis i Margy’s. Vrhunski proizvodi ovih brendova mogu se isprobati i kupiti u Belodore parfimerijama, dok se Dr. Barbara Sturm kozmetika može naručiti i putem belodore.me online prodavnice.

 


Vijesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekat, te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Amouage Interlude i Intrelude Black Iris – sitne razlike ali ista jedinstvena mirisna haromonija

Naš cilj je da budemo najbolja verzija sebe.” – izjavio je Marko Parsiegla, osnivač brenda Amoauge. Tim povodom, nastao je Interlude, koji je danas najprodavaniji, kultni, Amouage muški parfem. Interlude je parfem inspirisan haosom, koji se nalazi svuda oko nas.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirisana je morskim zvijezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...