Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kao potomak renomirane porodice koja se generacijama bavi proizvodnjom konjaka, Killian Hennessy je odao počast svom nasleđu lansiranjem ovih mirisa. Angel’s Share i Roses on Ice čije su olfaktorne kompozicije inspirisane konjakom i džinom su dio nove Kilian Liquors kolekcije.

ANGEL’s SHARE – miris koji odiše tradicijom porodice Hennessy

U želji da sačuva svoja sjećanja na odrastanje koje je proveo pored Hennessy podruma konjaka, Kilian je kroz Angel’s Share parfem oživio svoje dane dijetinjstva. Da bi dostigao potpunu uverljivost, u Angel’s Share kompoziciji je korišćen pravi konjak. Pored konjaka, Angel’s Share note sadrže i cimet, badem, hrast i tonku

ROSES on ICE – miris koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Roses on Ice, inspirisan je poznatim Hendricks džinom. U kombinaciji sa ružom i krastavcem, omiljenom vrstom džina i načinom konzumacije, Elisabeth Jones Hennessy, supruga Killiana Hennessy-ja je stvorila miris koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Roses on Ice je gotovo botanički miris, vodeno sviježeg mirisa krastavca. Mirisi ruže i smreke pojačavaju osjećaj hladnoće džina i pružaju određenu dozu elegancije, dok su mirisi mošusa i sandalovina savršeni dry down.

Posetite Belodore radnju u Budimpešti i pronađite kombinaciju mirisnih nota čiji će Vas miris pratiti dugo ostavljajući trag za Vama.

 

Vijesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekat, te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfimerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfimerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u prijatnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premijum kozmetike.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirisana je morskim zvijezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...