Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kao potomak renomirane porodice koja se generacijama bavi proizvodnjom konjaka, Killian Hennessy je odao počast svom nasleđu lansiranjem ovih mirisa. Angel’s Share i Roses on Ice čije su olfaktorne kompozicije inspirisane konjakom i džinom su dio nove Kilian Liquors kolekcije.

ANGEL’s SHARE – miris koji odiše tradicijom porodice Hennessy

U želji da sačuva svoja sjećanja na odrastanje koje je proveo pored Hennessy podruma konjaka, Kilian je kroz Angel’s Share parfem oživio svoje dane dijetinjstva. Da bi dostigao potpunu uverljivost, u Angel’s Share kompoziciji je korišćen pravi konjak. Pored konjaka, Angel’s Share note sadrže i cimet, badem, hrast i tonku

ROSES on ICE – miris koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Roses on Ice, inspirisan je poznatim Hendricks džinom. U kombinaciji sa ružom i krastavcem, omiljenom vrstom džina i načinom konzumacije, Elisabeth Jones Hennessy, supruga Killiana Hennessy-ja je stvorila miris koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Roses on Ice je gotovo botanički miris, vodeno sviježeg mirisa krastavca. Mirisi ruže i smreke pojačavaju osjećaj hladnoće džina i pružaju određenu dozu elegancije, dok su mirisi mošusa i sandalovina savršeni dry down.

Posetite Belodore radnju u Budimpešti i pronađite kombinaciju mirisnih nota čiji će Vas miris pratiti dugo ostavljajući trag za Vama.

 

Vijesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekat, te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Amouage Interlude i Intrelude Black Iris – sitne razlike ali ista jedinstvena mirisna haromonija

Naš cilj je da budemo najbolja verzija sebe.” – izjavio je Marko Parsiegla, osnivač brenda Amoauge. Tim povodom, nastao je Interlude, koji je danas najprodavaniji, kultni, Amouage muški parfem. Interlude je parfem inspirisan haosom, koji se nalazi svuda oko nas.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirisana je morskim zvijezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...