Bond No.9 Liberty Island - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 Liberty Island - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 Queens - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 Queens - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 B9 - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 330,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
BO22668
Najpopularnija adresa u Njujorku, ulica Bond, inspirisala je i mirisom i imenom naš elegantni i eklektičan novi parfem. Ženstvena, staromodna gardenija, prevedena u režim 21. veka, bez polova, dobila je elegantan, ugladjen obrt.
Specifikacija
Brend Bond No.9
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus, Hrastova mahovina, Vetiver
Srce (middle note) Agar drvo, Amber, Jasmin drvo, Sandalovina
Glava (top note) Citrusi, Lišće gardenije, Šafran
Tip mirisa zacinski, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U industriji u kojoj već dugo dominiraju muškarci, mi smo prva Njujorška parfumerija na čijem je čelu žena - naša osnivačica i izvršna direktorica, Laurice Rahme, koja nadgleda svaki aspekt Bonda No. 9 - od stvaranja Njujorškog concept koji stoji iza naše parfemske kolekcije, usmeravajući razvoj svakog mirisa i dizajna bočica, do dizajna unutrašnjosti svakog Bond No. 9 butika. Pored brenda, gospođa Rahme je učinila Bond No. 9 jedinstvenom silom s kojom se treba suočiti u svetu luksuzne robe. Uostalom, dok se u parfumeriji oduvjek radilo o okretanju glave. Bond No. 9 je okrenuo parfeme na glavu. Naša kolekcija mirisa je prva koja je odala počast velikom gradu: Njujorku, našem voljenom, uvjek nadahnutom rodnom gradu. I dok smo bili na tome, dali smo našim mirisima dvostruku misiju: da vratimo umjetnost parfumeriji i da počastimo svoj zanosno raznolik grad dajući svakom Njujorškom kvartu svoj vlastiti miris.
BN9 B9 Edp 50ml Parfemska voda u spreju 50ml uniseks Proizvođac: Bond No9 Poreklo: SAD Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi