Bond No.9 Fidi - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 Fidi - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 Governors Island - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 Governors Island - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 Greenwich Village - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 330,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
BO47428
Uz Greenwich Village, Bond br. 9 blistavo pleni jednim od najomiljenijih kvartova u Njujorku. To je proslava individualnosti i kreativnosti i bogatog nasleđa gradskih umetnika i inteligencije, i zajednice koju su stvorili. Rezultat je orijentalna vanila sa dodirom lagane cvetnosti.
Specifikacija
Brend Bond No.9
Pol Unisex
Baza (base note) Hrastova mahovina, Mošus breskve, Praline, Vanila
Srce (middle note) Ambroxan, Latice jasmina, Pačuli, Božur
Glava (top note) Ribizla, Liči, Mandarina
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U industriji u kojoj već dugo dominiraju muškarci, mi smo prva Njujorška parfumerija na čijem je čelu žena - naša osnivačica i izvršna direktorica, Laurice Rahme, koja nadgleda svaki aspekt Bonda No. 9 - od stvaranja Njujorškog concept koji stoji iza naše parfemske kolekcije, usmeravajući razvoj svakog mirisa i dizajna bočica, do dizajna unutrašnjosti svakog Bond No. 9 butika. Pored brenda, gospođa Rahme je učinila Bond No. 9 jedinstvenom silom s kojom se treba suočiti u svetu luksuzne robe. Uostalom, dok se u parfumeriji oduvjek radilo o okretanju glave. Bond No. 9 je okrenuo parfeme na glavu. Naša kolekcija mirisa je prva koja je odala počast velikom gradu: Njujorku, našem voljenom, uvjek nadahnutom rodnom gradu. I dok smo bili na tome, dali smo našim mirisima dvostruku misiju: da vratimo umjetnost parfumeriji i da počastimo svoj zanosno raznolik grad dajući svakom Njujorškom kvartu svoj vlastiti miris.
BN9 GREENWICH VILLAGE 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Bond No9 Poreklo: SAD Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.