Caron Tabac Noir - Uniseks parfemska voda

Caron Tabac Noir - Uniseks parfemska voda

Caron Santal Precioux - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 140,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CAR62107
„Ukrotio sam vrhunsku snagu izuzetno kvalitetne sandalovine u svjež, blistav cvjetni dah ruže“. Žan ŽAK (Jean JACQUES), CARON-ov interni parfimer. Cvjetno-drvenasti miris sa veoma prepoznatljivim identitetom, Santal Précieux je prije svega miris esencija. Inspirisan CARON-ovim naslijeđem, sadrži duo rjetkih i dragocjenih esencija koje su omiljene za CARON. Luksuzni apsolut ruže susreće se sa izvanrednom Fairtrade sandalovinom Iz Australije i Nove Kaledonije, dvije vrhunske esencije sandalovine daju ovom mirisu ultra-savremen karakter. Ublažena ambernim notama cistus labdanuma, sandalovina otkriva svoje kremaste aspekte kroz toplu mliječnu notu. Ruža, pojačana začinskim akcentima elemija i ružičastog bibera u zrnu, obavija je svježim blistavim cvjetnim dahom. U ovoj radikalnoj kompoziciji, tradicionalne uloge su zamenjene; cvjet postaje muško, a drvo žensko. Fluidnost roda u svoj svojoj raskoši. Ovaj Santal Précieux je dragulj smjelosti i kreativnosti!
Specifikacija
Brend Caron
Pol Unisex
Baza (base note) Koža
Srce (middle note) Australijsko drvo života, Sandalovina
Glava (top note) Elemi, Ružičaste bobice, Turska ruža
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Naša Kuća je rođena iz jedinstvene vizije. One koju je dao Ernest DALTROFF, čovjek izuzetno otvorenog uma sa neograničenom radoznalošću i izuzetnom osjetljivošću. Pošto je postao parfimer zahvaljujući svojoj ljubavi prema cvijeću, pustio je da mu se doživljaj svijeta nastani u duši. Što se tiče Félicie WANPOUILLE, ona je bila obdarena izvanrednom intuicijom. Novi duo Čak i danas, naša vizija nam otvara put za velikodušne i jedinstvene kreacije koje pokreće zadivljujući tandem: Ariane de ROTHSCHILD i Jean JACQUES. Ona je iskusna poslovna žena i neumorni putnik, a on je energičan dizajner, talentovani parfimer i muzički fanatik. Dva strastvena duha, radoznala o svemu i žestoko nezavisna…
CARON SANTAL PRECIOUX EDP 30ML Parfemska voda u spreju 30ml unisex Proizvođac: Caron Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Maj 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.