Casamorati Casamorati 1888 - Uniseks parfemska voda

Casamorati Casamorati 1888 - Uniseks parfemska voda

Casamorati Dolce Amalfi - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 270,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CA29381
Romantični parfem struji starim putevima Amalfija, noseći priče i uspomene na bezvremensko mesto. Južno od haotičnog i fascinantnog Napulja, vrtoglava i krševita obala Amalfi bila je magnet za posetioce još od rimskih vremena. Obala Amalfi je zadivljujuća kombinacija velike lepote i privlačne drame: obalne planine uranjaju u more u zadivljujućoj vertikalnom prizoru strmoglavih stena, slikovitih gradova i bujnih šuma. Romantični parfem struji starim putevima Amalfija.
Specifikacija
Brend Casamorati
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Kedar drvo, Mošus, Tonka zrno, Vanila
Srce (middle note) Klinčić, Tamjan
Glava (top note) Dunja, Šafran
Tip mirisa vocni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Casamorati je kolekcija vintage parfema grupe Xerjoff, inspirisana drevnom umjetnošću italijanske parfimerije. Brend rekreira istoriju slavne kuće parfema koju je osnovao Claudio Casamorati u Italiji u 19. vijeku, s namjerom da očuva istorijsko i umjetničko nasleđe glamurozne ere art nouveau-a.
CAS DOLCE AMALFI Edp 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Xerjoff Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi