Creed Jardin d`Amalfi - Uniseks parfemska voda

Creed Jardin d`Amalfi - Uniseks parfemska voda

Creed For Kids - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
CR33919
Najlaganiji i "najukusniji" dečji miris bez alkohola, za bezbrižne i mlade u srcu. Toplo prolećno jutro u očaranom cvetajućem voćnjaku; na blistavom plavom nebu cvetaju kremasti cvetovi. Creed Pour Enfants beleži jedinstven trenutak razigrane nevinosti, stvarajući ceo život sećanja koja se čuvaju zauvek. Ovaj Fantastican miris se otvara notama sljive i jabuke, u srcu se nalaze ruza i limun dok bazu ispunjava grejp.
Specifikacija
Brend Creed
Pol Unisex
Baza (base note) Grejp
Srce (middle note) Limun, Ruža
Glava (top note) Jabuka, Šljiva
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kompaniju Creed osnovao je James Henry Creed 1760. godine James Henry Creed i porodica od tada upravlja njom. Istorija Creeda zaista je jedinstvena. Više od 250 godina brend stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale kupce izvrsnog ukusa. Tokom godina parfemska je kuća dizajnirala mirise za mnoge poznate ljude, uključujući kraljicu Viktoriju, cara Franza Josefa, Winstona Churchilla i JFK-a. Danas je Creed najpoznatiji po svojim klasičnim muškim mirisima koje koriste slavne osobe poput Roberta De Niro ili Sylvester Stallone. Creed je stvorio ostavštinu nenadmašnih mirisa koje njeguju poznavaoci parfema i svi obožavaoci kvaliteta, stila i elana. Kroz vjekove, porodica Creed proizvela je više od 200 parfema, što sve svjedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji se prenosi zajedno s naslijeđenim oštrim nosom, od oca do sina kroz sedam generacija.
CR CREED FOR KIDS Edt 100ml Toaletna voda u spreju 100ml uniseks Proizvođac: Creed Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži