Creed Jardin d`Amalfi - Uniseks parfemska voda

Creed Jardin d`Amalfi - Uniseks parfemska voda

Creed For Kids - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 130,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33919

Najlaganiji i "najukusniji" dječji miris bez alkohola, za bezbrižne i mlade u srcu. Toplo proljećno jutro u očaranom cvjetajućem voćnjaku; na blistavom plavom nebu cvjetaju kremasti cvjetovi. Creed Pour Enfants bilježi jedinstven trenutak razigrane nevinosti, stvarajući cio život sjećanja koja se čuvaju zauvijek. Ovaj Fantastican miris se otvara notama sljive i jabuke, u srcu se nalaze ruza i limun dok bazu ispunjava grejp.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Unisex
Baza (base note) Grejp
Srce (middle note) Limun, Ruža
Glava (top note) Jabuka, Šljiva
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kompaniju Creed osnovao je James Henry Creed 1760. godine James Henry Creed i porodica od tada upravlja njom. Istorija Creeda zaista je jedinstvena. Više od 250 godina brend stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale kupce izvrsnog ukusa. Tokom godina parfemska je kuća dizajnirala mirise za mnoge poznate ljude, uključujući kraljicu Viktoriju, cara Franza Josefa, Winstona Churchilla i JFK-a. Danas je Creed najpoznatiji po svojim klasičnim muškim mirisima koje koriste slavne osobe poput Roberta De Niro ili Sylvester Stallone. Creed je stvorio ostavštinu nenadmašnih mirisa koje njeguju poznavaoci parfema i svi obožavaoci kvaliteta, stila i elana. Kroz vjekove, porodica Creed proizvela je više od 200 parfema, što sve svjedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji se prenosi zajedno s naslijeđenim oštrim nosom, od oca do sina kroz sedam generacija.

CR CREED FOR KIDS Edt 100ml

Toaletna voda u spreju 100ml uniseks

Proizvođac: Creed

Porijeklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica

Uvoz: Jun 2021.

Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja

Sastav: Označen na ambalaži

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži