Creed Jardin d`Amalfi - Uniseks parfemska voda

Creed Jardin d`Amalfi - Uniseks parfemska voda

Creed Sublime Vanille - Uniseks parfemska voda

Creed Sublime Vanille - Uniseks parfemska voda

Creed Spice and Wood - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 400,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33910

Spice and Wood je drvenast začinski miris za muškarce i žene iz ekskluzivne kraljevske kolekcije jedinstvenog brenda Creed. Legendarna priča o ljubavi Kleopatre I Marka Antonija bila je inspiracija za nastanak ovog parfema. Savršeno izbalansiran spoj mirisnih nota čini ovaj miris istovremeno svježim, drvenastim i pikantnim. Jabuka, bergamot i limun pružaju uzbudljive note ovom sofisticiranom mirisu, dok iris, bogato kedrovo drvo, hrasta mahovina i tonkin mošus čine fantastičan sklop ove jedinstvene arome. Prikladan je za svakodnevno nošenje tokom cijele godine.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar drvo, Perunika, Mošus, Hrastova mahovina
Srce (middle note) Anđelika, Breza, Piment, Roze biber, Vetiver
Glava (top note) Jabuka, Bergamot, Limun
Tip mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kompaniju Creed osnovao je James Henry Creed 1760. godine James Henry Creed i porodica od tada upravlja njom. Istorija Creeda zaista je jedinstvena. Više od 250 godina brend stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale kupce izvrsnog ukusa. Tokom godina parfemska je kuća dizajnirala mirise za mnoge poznate ljude, uključujući kraljicu Viktoriju, cara Franza Josefa, Winstona Churchilla i JFK-a. Danas je Creed najpoznatiji po svojim klasičnim muškim mirisima koje koriste slavne osobe poput Roberta De Niro ili Sylvester Stallone. Creed je stvorio ostavštinu nenadmašnih mirisa koje njeguju poznavaoci parfema i svi obožavaoci kvaliteta, stila i elana. Kroz vjekove, porodica Creed proizvela je više od 200 parfema, što sve svjedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji se prenosi zajedno s naslijeđenim oštrim nosom, od oca do sina kroz sedam generacija.

CR SPICE AND WOOD 75ml EDP

Parfemska voda u spreju 75 ml unisex

Proizvođač: Creed

Porijeklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica

Uvoz: Jun 2021.

Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja

Sastav: Označen na ambalaži

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.