Edeniste Lifeboost Seduction - Uniseks parfemska voda

Edeniste Lifeboost Seduction - Uniseks parfemska voda

Edeniste Rose Fatale - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 120,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ED70206
Kraljevski miris s drvenastim i ambrastim notama ruže. Kombinacija ruže i ouda je možda najikoničniji akord u arapskoj parfimeriji: savršen spoj mirisa iz Edenskog vrta. Aurélien Guichard pripoveda njihove mistične priče s francuskim dodirom, kombinujući bogatu, senzualnu, gotovo džemastu esenciju ruže iz Bugarske sa oud-om destilovanim tako da ističe najsofisticiranije aspekte ove dragocjene smole. Još jedan omiljeni partner ruže, pačuli esencija iz Indonezije, pojačana hladnim muskatnim oraščićem, osnažuje bogatu teksturu mješavine. Facete kože španskog cistus labdanum absoluta osvjetljavaju ambra svijetlom. To je vrhunac njege o sebi. Uparite sa bilo kojim Lifeboost aktivnim proizvodom i pustite osjećanjima da vladaju.
Specifikacija
Brend Edeniste
Pol Unisex
Baza (base note) Labdanum, Agar, Pačuli, Vanila
Srce (middle note) Geranijum, Božur, Ruža
Glava (top note) Limun, Muškatni oraščić, Kruška
Tip mirisa amber, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Edeniste je okupio najveće stručnjake u svijetu parfema i neurologije kako bi stvorio novu kategoriju u parfimeriji: parfemi koji dokazano poboljšavaju emocionalno blagostanje u kombinaciji sa inovativnim Lifeboost® aktivnim esencijama koje su fiziološki testirane. Sada, po prvi put u svijetu fine parfimerije, Edeniste je spojio ove molekule koje su podržane više od 35 godina istraživanja, sa svjetski poznatim parfimerima i japanskom parfemskom kućom Takasago kako bi stvorili ovu zadivljujuću kolekciju Eau de Parfum i ekskluzivnih aktivnih esencija nazvanih "Lifeboost®". Gledajući dalje od hedonizma prema emocionalnom blagostanju, Edeniste nas vodi na mirisno putovanje u vrt pozitivnih emocija. Edeniste nije samo kolekcija mirisa, već i utjelovljenje emocije, poziv na novu filozofiju samopomoći koja može postati način života. Njegovo ime asocira na Raj, zemaljski raj u kojem priroda postiže svoju najčistiju i najbujniju formu, koegzistira u harmoniji i jednostavnosti sa čovječanstvom
Edeniste Int Rose Fatale 30ml EDP Parfemska voda u spreju 30ml unisex Proizvođac: Edeniste Poreklo:Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: April 2024. Rok trajanja od otvaranja utisnut na ambalazi Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži..