Editions de Parfums Frederic Malle Lipstick Rose - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Lipstick Rose - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Musc Ravageur sprej za kosu - Unisex sprej za kosu

Editions de Parfums Frederic Malle Musc Ravageur sprej za kosu - Unisex sprej za kosu

Editions de Parfums Frederic Malle En Passant - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 195,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
FM58460
O parfemu: Jednostavna nota, bijeli jorgovan, zahvaćena u kratkom trenutku, na pragu proljeća. Kompozicija Olivia Giacobetti, En Passant je evokacija Doisneovog Pariza, božanskih mirisa koji dopiru iz vrtova skrivenih iza zidova. Nekoliko listova narandže, apsolut krastavca i apsolut pšenice, koji prate ovaj impresionistički parfem. Šarmantna kreacija koja vješto sublimira dar prirode Spokojan i blistav parfem. Zastanite na ivici bašte u proleće i udahnite. Mirisni jorgovan vetar i dobijate... En Passant. “Impresionistički” miris Olivie Giacobetti poigrava se jednom jednostavnom notom, onom bijelog jorgovana, uhvaćenom u trenutku u vremenu. Kompozicija veliča ovaj miris iz prirode, udružuje ga vodenim notama, lišćem narandže, krastavcem i pšenicom. Blistav i spokojan. O parfimeru: Čvrsto nezavisna, Olivia Giacobetti osnovala je vlastitu laboratoriju, Iskia, nakon školovanja za parfimera u Robertetu. Parfemi koji je dotiču “često su odjeci svakodnevnog života i prirode, beskrajni izvori inspiracije. Prolazna emocija, raspoloženje, detalj, stav, onoliko malih djelića života koji sa sobom nose nove želje”. Njene kompozicije miješaju duboku jednostavnost i vrlo savremenu sofisticiranost.
Specifikacija
Brend Editions de Parfums Frederic Malle
Pol Ženski
Baza (base note) Kedar, Beli mošus
Glava (top note) Jorgovan
Tip mirisa sviježi, mošusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Les Editions de Parfums Frédéric Malle je nastao 2000. godine kao proizvod Frédéric Malle-ove odlučnosti da se bori za parfimeriju i vrati joj stari sjaj. Vodeći najveće svjetske parfimere do samog vrhunca njihove umjetnosti, on im daje potpunu slobodu stvaranja, opskrbljujući ih izuzetnim sirovinama i ne namećući vremenska ili budžetska ograničenja niti marketinška ograničenja. Rođen u svijetu parfema, sa više od trideset godina iskustva, Frédéric Malle je danas najveći stručnjak za parfimeriju. Nekonvencionalan i esteta koji se ne može klasifikovati, on nudi umjetnicima priliku da se istaknu, potiče ih da razviju vlastiti idiom i slavi njihovu kreativnost. I tako se iz svake saradnje rađa remek-delo – parfem čiji je kreator dovoljno ponosan da ga potpiše svojim imenom, po prvi put.
FREDERIC MALLE EN PASSANT 50ml EDP UNISEX Parfemska voda u spreju 50ml Unisex Proizvođac: Frederic Malle Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.