Editions de Parfums Frederic Malle Musc Ravageur sprej za kosu - Unisex sprej za kosu

Editions de Parfums Frederic Malle Musc Ravageur sprej za kosu - Unisex sprej za kosu

Editions de Parfums Frederic Malle Musc Ravageur - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 195,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
FM58438
O parfemu: Musc Ravageur, parfem koji se suprotstavljao modnim trendovima tog vremena, preteča svih novih mekih ambera koji su se pojavili 2001. Senzualni parfem, moćan, ali savršeno kontrolisan, dramatičan i misteriozan. Komponovan od strane Mauricea Roucela kao „čin zavođenja i velikodušnosti“, Musc Ravageur je beskompromisni meki amber, koji je u suprotnosti sa trenutnim hirovima. Njegov eksplozivni odlazak bergamota, mandarine i cimeta postavljen je na pozadini vanile, mošusa i ambera. Seksi, buran parfem, jednom riječju: ravageur. O parfimeru: Maurice Roucel pridružio se Chanel laboratorijama kao hemičar 1973. Ovaj samouk čovjek sebe definira kao “istraživača koji luta formulama”. U to vrijeme, počeo je da rastvara, a zatim proučava svaku formulu, svaki sirovi materijal dijelom iz estetske, dijelom hemičarske perspektive koja je i danas njegova snaga. Njegovo velikodušno pisanje često se zasniva na notama mošusa, bijelog cvijeća ili ambera. Tako dobija raskošnu senzualnost koja je njegov potpis. Snažna ličnost Mauricea Roucela omogućava mu da zaobiđe trendove. Tako je stvorio Musc Ravageur, parfem koji se suprotstavljao modnim trendovima tog vremena, preteču svih novih ambera koji su se pojavili 2001. godine.
Specifikacija
Brend Editions de Parfums Frederic Malle
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus, Sandalovina
Srce (middle note) Amber, Mošus, Vanila
Glava (top note) Bergamot, Lavanda
Tip mirisa cvetni, mošusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Les Editions de Parfums Frédéric Malle je nastao 2000. godine kao proizvod Frédéric Malle-ove odlučnosti da se bori za parfimeriju i vrati joj stari sjaj. Vodeći najveće svjetske parfimere do samog vrhunca njihove umjetnosti, on im daje potpunu slobodu stvaranja, opskrbljujući ih izuzetnim sirovinama i ne namećući vremenska ili budžetska ograničenja niti marketinška ograničenja. Rođen u svijetu parfema, sa više od trideset godina iskustva, Frédéric Malle je danas najveći stručnjak za parfimeriju. Nekonvencionalan i esteta koji se ne može klasifikovati, on nudi umjetnicima priliku da se istaknu, potiče ih da razviju vlastiti idiom i slavi njihovu kreativnost. I tako se iz svake saradnje rađa remek-delo – parfem čiji je kreator dovoljno ponosan da ga potpiše svojim imenom, po prvi put.
FREDERIC MALLE MUSC RAVAGEUR 50ml EDP UNISEX Parfemska voda u spreju 50ml uniseks Proizvođac: Frederic Malle Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Januar 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.