Editions de Parfums Frederic Malle Portrait of a Lady sprej za kosu - Uniseks sprej za kosu

Editions de Parfums Frederic Malle Portrait of a Lady sprej za kosu - Uniseks sprej za kosu

Editions de Parfums Frederic Malle French Lover - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle French Lover - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Portrait of a Lady - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 240,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
FM58539
O parfemu: Oličena elegancija. Zamislite da je parfem portret onoga ko ga nosi: zvuk njenog glasa, pogled, način na koji igra karte. Istovremeno bezvremenski i rezonantan sa današnjicom, evo mirisa koji govori o njenoj urođenoj sofisticiranosti. Šarm koji izvire iznutra, hrabro prikazan spolja; ekspresivan prikaz moderne gracioznosti. U prvom planu, obilna doza turske ruže — 400 cvjetova po bočici od 100 ml, ni manje ni više. Ispod je ležište srca pačulija prožeto sandalovinom i tamjanom. Akord karanfilića, crne ribizle i maline povezuje parfem zajedno za konačni karakterističan potez kista. Dama, u profilu. O parfimeru: Dominique Ropion se obučavao je u legendarnoj laboratoriji Roure Bertrand Dupont prije nego što je otišao raditi sa Jean-Louis Sieuzac-om, jednim od velikih svjetskih tehničara parfimerije. Danas je zvjezdani parfimer na IFF-u. Ono što Ropionov rad čini posebnim je mješavina preciznosti i slobode, te njegova težnja da stvori nove, harmonične akorde uparujući sastojke, koji su polarne suprotnosti. Avanturist koji se prepušta instinktu, Dominique Ropion je takođe izuzetno rigorozan u završnim fazama formulacije svakog od svojih mirisa.
Specifikacija
Brend Editions de Parfums Frederic Malle
Pol Ženski
Baza (base note) Miris tamjana, Pačuli, Sandalovina
Srce (middle note) Crna ribizla, Klinčić, Malina
Glava (top note) Ruža
Tip mirisa cvetni, vocni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Les Editions de Parfums Frédéric Malle je nastao 2000. godine kao proizvod Frédéric Malle-ove odlučnosti da se bori za parfimeriju i vrati joj stari sjaj. Vodeći najveće svjetske parfimere do samog vrhunca njihove umjetnosti, on im daje potpunu slobodu stvaranja, opskrbljujući ih izuzetnim sirovinama i ne namećući vremenska ili budžetska ograničenja niti marketinška ograničenja. Rođen u svijetu parfema, sa više od trideset godina iskustva, Frédéric Malle je danas najveći stručnjak za parfimeriju. Nekonvencionalan i esteta koji se ne može klasifikovati, on nudi umjetnicima priliku da se istaknu, potiče ih da razviju vlastiti idiom i slavi njihovu kreativnost. I tako se iz svake saradnje rađa remek-delo – parfem čiji je kreator dovoljno ponosan da ga potpiše svojim imenom, po prvi put.
FREDERIC MALLE PORTRAIT OF A LADY 50ml EDP W Parfemska voda u spreju 50ml Unisex Proizvođac: Frederic Malle Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Decembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.