Editions de Parfums Frederic Malle French Lover - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle French Lover - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle L`Eau D`Hiver - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle L`Eau D`Hiver - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Carnal Flower - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 240,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
FM58518
O parfemu: Ako priroda nudi olfaktivne sukobe, tuberoza je vjerojatno najbolji primjer za njih. Ovo lijepo cvijeće odiše gotovo tjelesnim mirisom, nadovezujući na kvazi čudesan način cvjećarsku svježinu, kamforno nasilje - začinsko i animalističko - i mliječnu slatkoću. Ovaj misteriozni ekvilibrijum oduvek je fascinirao parfimere. Dominiqueu Ropionu bilo je potrebno 18 mjeseci da stvori modernu verziju te teme, “olfaktivni Everest” do kojeg su samo najtalentovaniji parfimeri sposobni da dostignu. O parfimeru: Dominique Ropion se obučavao je u legendarnoj laboratoriji Roure Bertrand Dupont prije nego što je otišao raditi sa Jean-Louis Sieuzac-om, jednim od velikih svjetskih tehničara parfimerije. Danas je zvjezdani parfimer na IFF-u. Ono što Ropionov rad čini posebnim je mješavina preciznosti i slobode, te njegova težnja da stvori nove, harmonične akorde uparujući sastojke koji su polarne suprotnosti. Avanturist koji se prepušta instinktu, Dominique Ropion je takođe izuzetno rigorozan u završnim fazama formulacije svakog od svojih mirisa.
Specifikacija
Brend Editions de Parfums Frederic Malle
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus, Tuberoza
Glava (top note) Dinja, Tuberoza
Tip mirisa sviježi, zacinski, mošusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Les Editions de Parfums Frédéric Malle je nastao 2000. godine kao proizvod Frédéric Malle-ove odlučnosti da se bori za parfimeriju i vrati joj stari sjaj. Vodeći najveće svjetske parfimere do samog vrhunca njihove umjetnosti, on im daje potpunu slobodu stvaranja, opskrbljujući ih izuzetnim sirovinama i ne namećući vremenska ili budžetska ograničenja niti marketinška ograničenja. Rođen u svijetu parfema, sa više od trideset godina iskustva, Frédéric Malle je danas najveći stručnjak za parfimeriju. Nekonvencionalan i esteta koji se ne može klasifikovati, on nudi umjetnicima priliku da se istaknu, potiče ih da razviju vlastiti idiom i slavi njihovu kreativnost. I tako se iz svake saradnje rađa remek-delo – parfem čiji je kreator dovoljno ponosan da ga potpiše svojim imenom, po prvi put.
FREDERIC MALLE CARNAL FLOWER 50ml EDP UNISEX Parfemska voda u spreju 50ml uniseks Proizvođac: Frederic Malle Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Januar 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.