Editions de Parfums Frederic Malle Promise sprej za kosu - Uniseks sprej za kosu

Editions de Parfums Frederic Malle Promise sprej za kosu - Uniseks sprej za kosu

Editions de Parfums Frederic Malle Eau De Magnolia - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Eau De Magnolia - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Rose and Cuir - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 205,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
FM58572
U prvom planu, naglašena reinterpretacija ruže; čist, aerodinamičan, beskompromisno moderan. Pomešano sa jedinstvenom ekstrakcijom timut paprike, geranijum burbona i notom crnog luka za svežinu i začin. Ipak, ispod se krije tiha oluja: vetiver i kedar formiraju zemljani sloj tamne, tajanstvene kože sa izobutil kinolinom u središtu – intenzivno gorkom molekulom, uglavnom zaboravljenom od kada se koristi u odvažnoj parfimeriji doba džez. Istovremeno iskričava i trezvena, prepoznatljiva cvjetna kompozicija je u sjeni dramatične, ali kontrolirane senzualnosti.
Specifikacija
Brend Editions de Parfums Frederic Malle
Pol Unisex
Baza (base note) Kožni akordi
Srce (middle note) Kedar, Vetiver
Glava (top note) Crna ribizla, Geranijum, Burbon geranijum
Tip mirisa sviježi, cvetni, zacinski
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Les Editions de Parfums Frédéric Malle je nastao 2000. godine kao proizvod Frédéric Malle-ove odlučnosti da se bori za parfimeriju i vrati joj stari sjaj. Vodeći najveće svjetske parfimere do samog vrhunca njihove umjetnosti, on im daje potpunu slobodu stvaranja, opskrbljujući ih izuzetnim sirovinama i ne namećući vremenska ili budžetska ograničenja niti marketinška ograničenja. Rođen u svijetu parfema, sa više od trideset godina iskustva, Frédéric Malle je danas najveći stručnjak za parfimeriju. Nekonvencionalan i esteta koji se ne može klasifikovati, on nudi umjetnicima priliku da se istaknu, potiče ih da razviju vlastiti idiom i slavi njihovu kreativnost. I tako se iz svake saradnje rađa remek-delo – parfem čiji je kreator dovoljno ponosan da ga potpiše svojim imenom, po prvi put.
FREDERIC MALLE ROSE AND CUIR 50ml EDP Unisex Parfemska voda u spreju 50ml uniseks Proizvođac: Frederic Malle Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.