Editions de Parfums Frederic Malle Travel Case Black - Pakovanje za tašnu

Editions de Parfums Frederic Malle Travel Case Black - Pakovanje za tašnu

Editions de Parfums Frederic Malle Promise sprej za kosu - Uniseks sprej za kosu

Editions de Parfums Frederic Malle Promise sprej za kosu - Uniseks sprej za kosu

Editions de Parfums Frederic Malle Travel Case Red - Pakovanje za tašnu

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
FM58641
Funkcionalna i sofisticirana u svom minimalističkom dizajnu, naša putna futrola sa sprejom je savršena stvar za ljude koji su u pokretu. Ovaj kultni predmet je dostupan u crvenoj ili crnoj boji i opremljen je magnetnim poklopcem za smještaj bilo koje bočice parfema od 10 ml iz naše kolekcije
Specifikacija
Brend Editions de Parfums Frederic Malle
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Les Editions de Parfums Frédéric Malle je nastao 2000. godine kao proizvod Frédéric Malle-ove odlučnosti da se bori za parfimeriju i vrati joj stari sjaj. Vodeći najveće svjetske parfimere do samog vrhunca njihove umjetnosti, on im daje potpunu slobodu stvaranja, opskrbljujući ih izuzetnim sirovinama i ne namećući vremenska ili budžetska ograničenja niti marketinška ograničenja. Rođen u svijetu parfema, sa više od trideset godina iskustva, Frédéric Malle je danas najveći stručnjak za parfimeriju. Nekonvencionalan i esteta koji se ne može klasifikovati, on nudi umjetnicima priliku da se istaknu, potiče ih da razviju vlastiti idiom i slavi njihovu kreativnost. I tako se iz svake saradnje rađa remek-delo – parfem čiji je kreator dovoljno ponosan da ga potpiše svojim imenom, po prvi put.
FREDERIC MALLE TRAVEL CASE RED 10ml U.EMPTY VAPORIZER Futrola za sprej za putovanja case black Proizvođac: Frederic Malle Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.