Escentric Molecules Escentric 02 - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Escentric 02 - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Escentric 03 - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Escentric 03 - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Molecule 01 - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 80,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
EM13806
Mirisna kompozicija Escentric Molecules Molecule 01 ce definitivno zadovoljiti ljubitelje originalnosti i noviteta, sve one koji žele da uživaju u jedinstvenom doživljaju. To je drvenasti mošusni parfem za žene i muškarce, predstavljen 2006. godine. Molecule 01 sastoji se od jednog jedinog sastojka "Iso E Super”, aromatičnog hemijskog sastojka sa blagim drvenastim mirisom i jedinstvenim karakteristikama koje parfemu daju dubinu i baršunastu notu. Miris ove jedinstvene toaletne vode će vam pružiti atraktivan sjaj sa neobično snažnim delovanjem na sve u blizini. Efekti Escentric Molecules Molecule 01 su gotovo feromonski.
Specifikacija
Brend Escentric Molecules
Pol Unisex
Baza (base note) Iso E Super
Srce (middle note) Iso E Super
Glava (top note) Iso E Super
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Escentric Molecules je lansiranio parfimer Geza Schoen 2006. godine i od tada su postali apsolutni svetski fenomen. Njihov uspjeh leži u potpuno jedinstvenoj kompoziciji koja se cesto gradi na snazi jedinstvene komponente mirisa. Ključni sastojak ovih parfema je aromatski molekul "Iso E Super" koji ne postoji u prirodi - napravljen je u laboratoriji 1973. godine. Mirisi su predstavljeni u binarnim parovima, a svaki par istražuje jednu aromu - molekul na dva različita načina. Escentric Molecules su vrlo neobični i dugotrajni. Napravljeni su za ljude koji vole da pronađu ekstravagantne i originalne stvari.
ESC MOLECULE 01 EDT 100 ML Toaletna voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Escentric Molecules Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Decembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.