Escentric Molecules Molecule 01 - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Molecule 01 - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Molecule 02 - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Molecule 02 - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Escentric 03 - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 150,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
EM13805
Escentric Molecules Escentric 03 je osvežavajuća aroma za muškarce i žene koji više vole senzualnost i slatkast ukus. To je toaletna voda sa obećanjima začinjenosti i toplih tonova. Escentric 03 se fokusira na Vetiveril acetat, hibrid prirodnog korena + sintetik. Ova formula odaje počast korenima koji se koriste u parfumeriji: vetiver, đumbir i iris. Escentric 03 otvara se osvežavajućim notama korena đumbira, zelenog bibera i Meksičke limete. Srce je skoncentrisano oko irisa okruženog Egipatskim jasminom i mekim notama čaja. Baza se sastoji od vetivera kao ključnog sastojka, sandalovine, kedra, kože i mošusa. Ova kompozicija govori o misterioznoj priči o dubokim i unutrašnjim osećanjima.
Specifikacija
Brend Escentric Molecules
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Kostus, Iso E Super, Koža, Mošus, Sandalovina, Vetiver
Srce (middle note) Iris, Cimet, Frezija, Jasmin, Ruža, Tonka
Glava (top note) Crni biber, Djumbir, Zelene note, Limeta, Roze biber
Tip mirisa cipre
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Escentric Molecules je lansiranio parfimer Geza Schoen 2006. godine i od tada su postali apsolutni svetski fenomen. Njihov uspjeh leži u potpuno jedinstvenoj kompoziciji koja se cesto gradi na snazi jedinstvene komponente mirisa. Ključni sastojak ovih parfema je aromatski molekul "Iso E Super" koji ne postoji u prirodi - napravljen je u laboratoriji 1973. godine. Mirisi su predstavljeni u binarnim parovima, a svaki par istražuje jednu aromu - molekul na dva različita načina. Escentric Molecules su vrlo neobični i dugotrajni. Napravljeni su za ljude koji vole da pronađu ekstravagantne i originalne stvari.
ESC ESCENTRIC 03 EDT 100ML Toaletna voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Escentric Molecules Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.