Etat Libre d`Orange Attaquer le Soleil - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Attaquer le Soleil - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Frustration - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Frustration - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Archives 69 - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
ELDO35061
Arhives 69 je esencija i glavna adresa kompanije Etat Libre d'Orange. Ovo je parfem namenjen oslobađanju čula. Sasvim jedinstven, lekovit kamfor pomešan sa začinom ružičastog bibera i tamjana. Sve je zaokruženo laganim cvetnim notama orhideje i slatke šljive.
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Pol Unisex
Baza (base note) Benzoin, Kamfor, Mošus, Pačuli
Srce (middle note) Miris tamjana, Orhideja, Šljiva
Glava (top note) Biber, Roze biber, Mandarine
Tip mirisa zacinski, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je jedino ispravno i prirodno da joj dodijeli ovo ime, da oda počast svom rodnom mjestu i onome što ona predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je 1854. proglasila nezavisnost od britanske vladavine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove nezavisnosti. Etjen je formirao svoju kuću sa idejom da započne revoluciju. Željeo je da stvori izazovnu parfumeriju, kako bi se oslobađali od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme ljuto oslobođene, opasno ljupke. Lepršav, pretjeran, savršen. Ponekad skandalozne, uvjek ukusne. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.
ETAT LIBRE D`ORANGE ARCHIVES 69 EDP 100 ml. Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođac: Etat Libre D`Orange Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta sa ocima isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.