Etat Libre d`Orange Soul Of My Soul - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Soul Of My Soul - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange She Was An Anomaly - Unisex parfemska voda

Etat Libre d`Orange She Was An Anomaly - Unisex parfemska voda

Etat Libre d`Orange Exit the King - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 150,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO53890
“Ovde se radi o pravljenju parfema poput zamka Loare, parfema koji bi se mogao uzdići više od zamka Blois, više od terase sa koje je poslednji Valoa gledao zalazak sunca u svojoj slavi. A onda nestati, umreti, magično pre pada. Šapatom poljupca u trenutku njegove slave, a zatim skromnim povratkom u nešto drugo. Miris veličanstvenosti, ljubavi i dobrote za novi svet i zaboravljanja starih i obuzimajućih sila. Odlučno čipre. “ Eitenne de Swardt.
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Pol Unisex
Baza (base note) Mahovina Absolut, Orkanoks, Pačuli, Sandalovina
Srce (middle note) Đurđevak, Jasmine e-pure, Super esencija ruže
Glava (top note) Timur JE, Pena sapuna, Roze biber
Tip mirisa cipre
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je jedino ispravno i prirodno da joj dodijeli ovo ime, da oda počast svom rodnom mjestu i onome što ona predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je 1854. proglasila nezavisnost od britanske vladavine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove nezavisnosti. Etjen je formirao svoju kuću sa idejom da započne revoluciju. Željeo je da stvori izazovnu parfumeriju, kako bi se oslobađali od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme ljuto oslobođene, opasno ljupke. Lepršav, pretjeran, savršen. Ponekad skandalozne, uvjek ukusne. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.
ELDO EXIT THE KING 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Etat Libre D`Orange Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica, Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.