Etat Libre d`Orange Like This - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Like This - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Hermann - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Hermann - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Jasmin et Cigarette - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 150,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO35115
Privlačnost starog holivudskog glamura. Pomislite na Audrey Hepburn, Greta Garbo, Marlene Dietrich. Ovaj prelepi miris jasmina odaje počast prekrasnim ikonama crno-belog filma, koje puše svoje oštre dugačke cigarete.
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Kedar, Mošus
Srce (middle note) Kumin, Seno, Duvan
Glava (top note) Kajsija, Jasmin drvo
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je jedino ispravno i prirodno da joj dodijeli ovo ime, da oda počast svom rodnom mjestu i onome što ona predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je 1854. proglasila nezavisnost od britanske vladavine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove nezavisnosti. Etjen je formirao svoju kuću sa idejom da započne revoluciju. Željeo je da stvori izazovnu parfumeriju, kako bi se oslobađali od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme ljuto oslobođene, opasno ljupke. Lepršav, pretjeran, savršen. Ponekad skandalozne, uvjek ukusne. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.
ETAT LIBRE D`ORANGE JASMIN ET CIGARETTE EDP 100 ml. Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođac: Etat Libre D`Orange Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta sa ocima isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.