Etat Libre d`Orange Experimentum Crucis - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Experimentum Crucis - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange You or Someone Like You - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange You or Someone Like You - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Les Fleurs du Dechet I am Trash - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 150,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO37135
Napravljen u partnerstvu sa nagrađivanom kreativnom mrežom Ogilvi Paris, „I AM TRASH“ (ili na francuskom Les Fleurs Du Dechet) je prvi luksuzni parfem kreiran upciklažom, koristeći istrošene sastojke kako biste stvorili nešto zaista lepo. Preciznije, upotrebom iscrpljenih latica ruža, već destilovanog čipsa od sandalovine, pa čak i ostatka jabuka iz prehrambene industrije za stvaranje najlepše voćne, cvetne i drvenaste smeše.
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar, Pačuli, Sandalovina
Srce (middle note) Ruža
Glava (top note) Jabuka, Bergamot, Pomorandža gorka, Limunska trava
Tip mirisa vocni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je jedino ispravno i prirodno da joj dodijeli ovo ime, da oda počast svom rodnom mjestu i onome što ona predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je 1854. proglasila nezavisnost od britanske vladavine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove nezavisnosti. Etjen je formirao svoju kuću sa idejom da započne revoluciju. Željeo je da stvori izazovnu parfumeriju, kako bi se oslobađali od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme ljuto oslobođene, opasno ljupke. Lepršav, pretjeran, savršen. Ponekad skandalozne, uvjek ukusne. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.
ELDO LES FLEURS DU DECHET I AM TRASH 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođač: Etat Libre D`Orange Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.