Etat Libre d`Orange Les Fleurs du Dechet I am Trash - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Les Fleurs du Dechet I am Trash - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Une Amourette - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Une Amourette - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange You or Someone Like You - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 140,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO35171

You or Someone Like You je prijatan miris: ni za odlaganje, ni čudan. To je savremena tvorevina izgrađena oko bezvremenskih materijala. Predstavlja žene LA - nekoga poput Anne Rosenbaum: pribrana i svježa; nekada strana, ali sada domaća; veoma izložena snovima o srebrnom ekranu u Holivudu, a netaknuta njegovom materijalističkom mašinerijom. Anne pronalazi utjehu u literaturi i bašti svog doma koji se gnijezdi u brdima iznad centra LA-a. Miris je predstavlja samo na način na koji nas takvi izbori predstavljaju. Može biti konkretan poput lijepe zelene ruže. A opet, može biti apstraktan, baš kao i kompozicija Erika Satie-a, zagonetka je toliko misteriozna da je teško razotkriti. Parfem oživljava čula svojom svježom, primamljivom privlačnošću. Osoba se dobro osjeća kad ga nosi.

Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Pol Unisex
Baza (base note) Beli mošus
Srce (middle note) Ribizla, Zelene note, Hedione, Ruža
Glava (top note) Anis, Bergamot, Grejp, Nana
Tip mirisa aromaticni, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je jedino ispravno i prirodno da joj dodijeli ovo ime, da oda počast svom rodnom mjestu i onome što ona predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je 1854. proglasila nezavisnost od britanske vladavine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove nezavisnosti. Etjen je formirao svoju kuću sa idejom da započne revoluciju. Željeo je da stvori izazovnu parfumeriju, kako bi se oslobađali od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme ljuto oslobođene, opasno ljupke. Lepršav, pretjeran, savršen. Ponekad skandalozne, uvjek ukusne. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.

ELDO YOU OR SOMEONE LIKE YOU 100ml EDP

Parfemska voda u spreju 100ml unisex

Proizvođač: Etat Libre D`Orange

Porijeklo: Francuska

Uvoznik i distributer DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica

Uvoz: Jun 2021.

Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.